Παρουσιάστηκαν οι μοτοσυκλέτες της LCR Honda (pics)

LCR Honda 2024

H δορυφορική ομάδα της LCR Honda παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα αγωνιστεί στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP.

Μία ακόμη παρουσίαση έγινε το πρωί της Πέμπτης (15/2) από ομάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP. Ήταν η σειρά της LCR Honda να κάνει τα αποκαλυπτήρια στις δύο δορυφορικές ημιεργοστασιακές RC213V της ιαπωνικής εταιρείας, οι οποίες θα συμμετάσχουν στη φετινή σεζόν.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η LCR θα παρατάξει δύο σημαντικά διαφορετικές μοτοσυκλέτες, μία με την χορηγία της Castrol και μία με την ιαπωνική Idemitsu. Η πρώτη θα παέι στο νέο απόκτημα του HRC, τον Γάλλο Johann Zarco που μεταγράφηκε από την Pramac για τη φετινή σεζόν και η δεύτερη στον Taka Nakagami που συνεχίζει για έβδομη σεζόν στο grid με την ίδια ομάδα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες φέρουν σημαντικά διαφορετικούς χρωματισμούς, όμως αποτελούν, παρόμοιες σε όλα, εκδόσεις της Honda που θα έχουν και οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας, σε ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που έχει η Pramac για την ομάδα της Ducati, όπως επίσης και η GasGas με την ΚΤΜ.

Με την παρουσίαση της LCR, απομένουν πλέον μόλις δύο ομάδες που δεν έχουν αποκαλύψει τα σχέδια τους για το 2024, η εργοστασιακή Aprilia που αναμένεται να το κάνει στις 19 Φεβρουαρίου και η Pramac Ducati που έχει προγραμματίσει την παρουσίασή της για τις 28 του ίδιου μήνα.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες του MotoGP θα βρεθούν το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου στο Κατάρ και την πίστα του Λοσάιλ για το τελευταίο τεστ της χειμερινής περιόδου, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα, το τριήμερο 8-10 Μαρτίου, στην ίδια πίστα θα ξεκινήσουν τη φετινή σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις δύο μοτοσυκλέτες της LCR Honda:

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Rally Σουηδίας - Shakedown: Δείχνει τις προθέσεις του ο Rovanperä

Next Article

Rally Σουηδίας - 1η Μέρα: Με το δεξί Rovanperä & Toyota στην Umeå

Related Posts