Παρουσιάστηκε η αρχική εικόνα των μονοθεσίων του 2022

2022

Μέσω μίας ειδικής παρουσίασης, οι άνθρωποι της Formula 1 έδωσαν στη δημοσιότητα από τις πρώτες, αρχικές εικόνες των μονοθεσίων που θα βρίσκονται στο grid του πρωταθλήματος του 2022, όταν και θα μπουν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί.

Στο πλαίσιο του GP Βρετανίας, οι ιθύνοντες της Formula 1 πραγματοποίησαν την επίσημη παρουσίαση του σχεδιασμού των μονοθεσίων που αναμένεται να βρεθούν στο grid από την έναρξη της επόμενης σεζόν και του πρωταθλήματος για το 2022.

Τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχουν τα καινούρια μονοθέσια θα είναι αρκετά, καθώς οι κανονισμοί για τις πτέρυγες και την αεροδυναμική του μονοθεσίου είναι διαφορετικοί, τα μονοθέσια θα είναι μικρότερα, ενώ βασικός στόχος είναι η μείωση του βρώμικου αέρα που θα παράγεται από τα μονοθέσια και κατ’επέκταση η αύξηση προσπερασμάτων στους αγώνες.

Ακόμη, τα ελαστικά που θα προμηθεύσει η Pirelli θα έχουν ζάντες με διάμετρο 18 ιντσών σε σχέση με αυτά των 13 ιντσών που υπάρχουν μέχρι και σήμερα, ώστε να μειωθεί η φθορά χωρίς να επηρεαστεί ιδιαίτερα η απόδοση. Αλλαγές έχουν γίνει και στον τομέα της ασφάλειας, με επανασχεδιασμό του halo και του safety cell.

Δείτε ξανά την παρουσίαση από τον πατώντας εδώ, καθώς και φωτογραφίες παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Rally Εσθονίας Rovanpera

Rally Εσθονίας - Shakedown: Rovanpera στην κορυφή

Next Article
Kalle Rovanpera Rally Estonia 2021 Day 1 Toyota Yaris WRC

Rally Εσθονίας - 1η Μέρα: Την υπερειδική ο Rovanpera

Related Posts