Παρουσιάστηκε η Aston Martin AMR23 (pics & vid)

Main

Η Aston Martin ήταν η επόμενη ομάδα της Formula 1 που παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στη φετινή σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Με μία παρουσίαση διαρκείας, στα κεντρικά κτήρια της εταιρείας, στο Silverstone, η Aston Martin έγινε η έβδομη ομάδα που έκανε τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Συνεχίζοντας από τις προκατόχους της, η AMR23, όπως είναι η ονομασία του φετινού αγωνιστικού της βρετανικής ομάδας, έχει χρωματισμό με το κλασικό πράσινο χρώμα της χώρας, αν και οι λεπτομέρειες του κίτρινου έχουν περιοριστεί αισθητά, ειδικά στα πλαϊνά μέρη του μονοθεσίου.

Πάντως, το μονοθέσιο έχει σημαντικές διαφορές στον αεροδυναμικό σχεδιασμό, εκφράζοντας πολλές φιλοσοφίες που είχαν εφαρμοστεί από τις μεγάλες ομάδες. Ειδικότερα, το μπροστινό μέρος, αλλά και η χάραξη στα sidepods θυμίζουν την περσινή Ferrari, ενώ το πίσω μέρος θυμίζει αρκετά την περσινή εκδοχή της Red Bull.

Στην παρουσίαση φυσικά το ενδιαφέρον στράφηκε στον νέο οδηγό της ομάδας, τον Fernando Alonso, ο οποίος πλαισιώνει τον μόνιμο οδηγό και γιο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Lance Stroll. Οι δύο τους ήταν αρκετά αισιόδοξοι για το πρωτάθλημα, με τον τεχνικό διευθυντή, Dan Fallows να δηλώνει πως το μονοθέσιο έχει αλλάξει ριζικά ενόψει της νέας χρονιάς.

Η AMR23 έχει ήδη πατήσει πίστα, καθώς έχει κάνει τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό, εκατό χιλιόμετρα, στα οποία έγινε και το αρχικό shakedown του μονοθεσίου, το οποίο κύλησε χωρίς προβλήματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τη νέα Aston Martin, καθώς και την παρουσίαση της βρετανικής ομάδας:

Main
Main
Main
Main
Main

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
McLaren MCL60

H McLaren MCL60 στην ολότητα της(Pics&Vid)

Next Article
SF-23

Αποκαλυπτήρια για την Ferrari SF-23 (pics & vid)

Related Posts