Παρουσιάστηκε η φετινή μοτοσυκλέτα της RNF Yamaha (pics & vid)

RNF Yamaha παρουσίαση

Η ομάδα της RNF Yamaha έγινε η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα του MotoGP που παρουσιάζει τις μοτοσυκλέτες της για το πρωτάθλημα του 2022, με μία λαμπερή εκδήλωση που έγινε στην Ιταλία.

Μετά από την Gresini Racing, η RNF Yamaha ήταν η δεύτερη ομάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP, που παρουσιάζει τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα αγωνιστεί στη φετινή σεζόν. Με μία εντυπωσιακή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην όπερα της πόλης της Βερόνα στην κεντρική Ιταλία, οι δύο αναβάτες της ομάδας, Andrea Dovizioso και Darryn Binder έκαναν τα αποκαλυπτήρια, ενώ παρών ήταν κι ο ιδιοκτήτης κι επικεφαλής της ομάδας, Razlan Razali.

Σημειώνεται πως η ομάδα θα χρησιμοποιεί τις περσινές μοτοσυκλέτες της Yamaha, με αυτήν του Dovizioso να έχει πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη, ενώ η έτερη μοτοσυκλέτα του Binder θα έχει ξεχωριστή ομάδα μηχανικών. Παρά την φυγή της Petronas, η έδρα της ομάδας παραμένει στη Μαλαισία, ενώ το livery είναι ολοκληρωτικά διαφορετικό με μπλέ και πορτοκαλί χρωματισμούς, θυμίζοντας τις μοτοσυκλέτες της VR46.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά την παρουσίαση, καθώς και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από την παρουσίαση:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
Loeb νίκη

Loeb: Από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου η φετινή νίκη

Next Article
δοκιμές

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των δοκιμών εξέλιξης

Related Posts