Παρουσιάστηκε η Gresini Ducati για το 2023

Η Ιταλική δορυφορική ομάδα της Ducati παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της για την νέα σεζόν του MotoGP και όχι μόνο.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν τόσο η γυναίκα του εκλειπόντος Fausto Gresini, Nadia, αλλά και ο γιος του, Luca, ο οποίος έχει αναλάβει την θέση του επικεφαλής της ομάδας στο Moto2 και στο MotoE.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε επίσης ο γενικός διευθυντής της Ducati, Gigi Dall’Igna. Αφού παρουσιάστηκε η μοτοσυκλέτα με την οποία η Gresini θα συμμετάσχει στο MotoE, η οποία φέτος παρέχεται σε όλες τις ομάδες από την Ducati, ο Ιταλός μίλησε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, σε αυτή την νέα εποχή στην οποία θα εισέλθει η νεοσύστατη κατηγορία. Ακολούθησε αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας για το Moto2, στο οποίο θα συμβαδίσει με την Κινεζική QJ Motor, που θα αποτελέσει ονομαστικό χορηγό της ομάδας.

Τέλος, σειρά είχε η μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστούν οι Fabio DiGiannantonio και Alex Marquez στο MotoGP. Η Gresini Ducati διατήρησε και φέτος το χαρακτηριστικό μπλε της ομάδας, το οποίο μοιράζονται και οι μοτοσυκλέτες των άλλων κατηγοριών, με το κόκκινο να λαμβάνει περισσότερο εμβαδόν επί της μοτοσυκλέτας, αλλά και πάνω στις στολές των αναβατών.

Εκτός από τους δύο αναβάτες, λίγα λόγια προσέφεραν οι chief μηχανικοί των δύο αθλητών, καθώς και οι Michele Masini, Sporting Director της Gresini Racing και Manuel Poggiali, προπονητής των αναβατών.

Μπορείτε να δείτε το livery της Desmosedici GP23 της Gresini Ducati στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
51
Shares
Previous Article
Ogier Rally Μόντε Κάρλο

Rally Μόντε Κάρλο - 2η Μέρα: Απόλυτος Ogier

Next Article
Sebastien Ogier Rallye Monte Carlo 2023

Rally Μόντε Κάρλο - 3η Μέρα: Κρατάει ο Ogier

Related Posts