Παρουσιάστηκε η Suzuki GSX-RR για το 2021 (pics & vid)

Η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki ήταν η τελευταία ομάδα που παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες για το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP, με τις οποίες θα κληθεί να υπερασπιστεί τους τίτλους που κατέκτησε στην περσινή σεζόν.

Μετά από ένα άκρως πετυχημένο 2020, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα ομάδων και φυσικά είδε τον Joan Mir να παίρνει τον παγκόσμιο τίτλο στους οδηγούς, η Suzuki ECSTAR παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχει στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP.

H παρουσίαση έγινε στην πίστα του Λοσάιλ στο Κατάρ, λίγες ώρες πριν την εκκίνηση της πρώτης πλήρους ημέρας δοκιμών του πρωταθλήματος ενόψει της εκκίνησης στην ίδια πίστα το τριήμερο 26-28 Μαρτίου. Εκεί έλαβαν μέρος τόσο το δίδυμο των αναβατών με τον Joan Mir και τον Alex Rins, όσο κι ο υπεύθυνος του project και νέος επικεφαλής της ομάδας, Shinichi Sahara.

Η νέα GSX-RR δεν έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με την επιτυχημένη προκάτοχό της με τον ανοιχτό χρωματισμό του μπλε να παραμένει σε όλη την μοτοσυκλέτα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε παρακάτω με ολόκληρη την παρουσίαση της ομάδας αλλά και φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
9
Shares
Previous Article

Στην Ανάβαση Ριτσώνας με Mitsubishi EVO VIII Time Attack 1200HP

Next Article

Δοκιμές Κατάρ - 1η Μέρα: Ξεκίνημα με Aleix Espargaro

Related Posts