Παρουσιάστηκε το livery της Haas για το 2023(Pics)

Haas

Στην άτυπη πρεμιέρα των παρουσιάσεων της F1, εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς, η Haas δημοσιοποίησε μέσω του ιστότοπου της, τα χρώματα του μονοθεσίου με το οποίο θα συμμετάσχει σε αυτό.

Η παρουσίαση αυτή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τον χρωματισμό που πρόκειται να ντύσει την VF-23, όπως άλλωστε θα ονομάζεται το μονοθέσιο της Αμερικανικής ομάδας. Φυσικά το μονοθέσιο που βλέπουμε στις εικόνες δεν αποτελεί τον μονομάχο της για τη φετινή σεζόν, αυτό θα πατήσει πίστα επισήμως στις δοκιμές εξέλιξης του Μπαχρέιν. Πρότερα βεβαίως στις 11 Φεβρουαρίου θα γίνει το shakedown του στην πίστα του Silverstone

Το 2023 η Haas θα εμφανιστεί με διαφορετικό πρόσωπο, εν συγκρίσει με την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Ο Nico Hulkenberg επιστρέφει στα σαλόνια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με μόνιμο ρόλο έπειτα από τέσσερα χρόνια, αντικαθιστώντας τον Mick Schumacher, στο ένα εκ των δύο cockpit των μονοθεσίων της.

Ο Kevin Magnussen που κατά διαστήματα έθελξε και εντυπωσίασε με την απόδοση του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Βραζιλίας-υπό μεικτές συνθήκες- επάξια παρέμεινε στις τάξεις της ομάδας και επί χάρτου τουλάχιστον θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εσωτερικό της.

Με τον Guenther Steiner κέρβερο στα ηνία της ομάδας, καθώς επίσης και νέο χορηγό επωνυμίας την εταιρεία χρηματικών μεταφορών, MoneyGram, της οποίας η παρουσία γίνεται αισθητή και από τις μεταβολές στον χρωματισμό σε σχέση με την περασμένη χρονιά, Τα sidepod και το κάλυμμα του κινητήρα θα έχουν μαύρο χρωματισμό, θυμίζοντας αρκετά την VF-20, το μονοθέσιο δηλαδή με το οποίο οι Αμερικανοί συμμετείχαν στο πρωτάθλημα του 2020. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές είναι σημαντικές και εντόνως διακριτές.

Η Haas προσδοκά να αξιοποιήσει τα θετικά πεπραγμένα της το 2022 και να βελτιωθεί στο μέτρο του δυνατού, δίχως να απωλέσει ταχύτητα και συνέπεια.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και αναδεικνύουν τον ανανεωμένο χρωματισμό της Haas:

Haas

Haas

Haas

 

 

Haas

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
2
Shares
Previous Article
Vettel WRC

Vettel: Οι οδηγοί του WRC δεν έχουν την δημοσιότητα που τους αξίζει

Next Article
Ford

Επίσημο: Επιστρέφει στην F1 η Ford

Related Posts