Παρουσιάστηκε το νέο Hyundai i20 N Rally 1

Hyundai

Η Hyundai έγινε η πρώτη ομάδα του WRC που παρουσίασε το αυτοκίνητο της για τη φετινή σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος και τη νέα γενιά των υβριδικών οχημάτων που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Η ομάδα της Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας τις πρώτες εικόνες από το νέο i20 N Rally1, με το οποίο θα συμμετάσχει στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στην κορυφή, μετά την απώλεια και των δύο τίτλων στο πρωτάθλημα του 2021.

Η κορεατική ομάδα έγινε επίσης η πρώτη που έδωσε την τελική εικόνα που θα έχουν τα αυτοκίνητά της στις ειδικές του πρωταθλήματος που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στους δρόμους της νότιας Γαλλίας και το πρώτο ράλι της νέας εποχής του WRC, στο φημισμένο ράλι του Μόντε Κάρλο.

Θυμίζουμε ότι το i20 N Rally1 είναι πλέον υβριδικό, καθώς εκτός από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, διαθέτει κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ που παράγει έξτρα ενέργεια σε κομμάτια των ειδικών κι είναι απαραίτητο για την κίνηση του αυτοκινήτου στις απλές ειδικές του κάθε αγώνα, αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες υψηλής ανάλυσης από το αυτοκίνητο που θα οδηγήσουν οι Thierry Neuville, Ott Tanak, Oliver Solberg και Dani Sordo στη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
5
Shares
Previous Article

Πιθανή επιστροφή του WRC στην Αργεντινή το 2023

Next Article
Totalracing.gr

Το Totalracing.gr πάει στο Ράλι Μόντε Κάρλο

Related Posts