Παρών στην συνέντευξη Τύπου των οδηγών ο Whiting

Ο αλυτάρχης της F1 Charlie Whiting θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου των οδηγών στη Βραζιλία την Πέμπτη για να συζητήσει για τις διαμάχες που αμαύρωσαν το τέλος του Grand Prix του Μεξικού.

Ο Whiting δέχτηκε τις ύβρεις του Sebastian Vettel που του είπε «να πάει να γαμηθεί» αφού δεν έδωσε αμέσως εντολή στον Verstappen να κάνει άκρη επειδή έκοψε δρόμο αφού βγήκε εκτός στην πρώτη στροφή.

Το ξέσπασμα του Vettel ερευνήθηκε από την FI και αποφάσισε στο τέλος πως, εφόσον ο Γερμανός απολογήθηκε αυτοπροσώπως στον Whiting, και στη συνέχεια απέστειλα επιστολή απολογία στον ίδιο και τον πρόεδρο της FIA Jean Todt, θα αποφύγει την κύρωση.

Σε υπόμνημα που στάλθηκε την Τετάρτη, η FIA ανακοίνωσε ότι όσο συμμετείχαν στις διαμάχες του Μεξικό -Vettel και Verstappen- θα παρευρεθούν στο πάνελ που θα μιλήσει την Πέμπτη.

Επίσης, αναφέρεται ότι ο Whitng επρόκειτο να κάνει την εμφάνισή του για να μιλήσει για όσα συνέβησαν.

«Ο διευθυντής αγώνων της FIA Charlie Whiting θα παραβρεθεί στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης τύπου την Πέμπτη, μαζί με τους διορισμένους οδηγούς, για να μιλήσει για το Grand Prx του Μεξικό,» έλεγε το σημείωμα.

«Σε αυτή την περίπτωση θα δώσει το παρόν για να αντιμετωπίσει το θέμα ΜΟΝΟ προκειμένου να αποφευχθούν ερωτήσεις που δεν συνάδουν με τα γεγονότα στη συζήτηση.»

Οι άλλοι οδηγοί που θα παρευρεθούν στη συνέντευξη τύπου είναι οι Lewis Hamilton, Felipe Massa, Daniel Ricciardo και Nico Rosberg. Η εκδήλωση ξεκινά στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Με νέα μονάδα ισχύος το 2017 η Renault

Next Article

Στη Force India ο Ocon

Related Posts