Παύση της εξέλιξης του μονοθεσίου του 2018 για την Alfa Romeo Sauber

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Alfa Romeo Sauber, Frederic Vasseur, δηλώνει πως η ομάδα του θα σταματήσει την εξέλιξη του μονοθεσίου του 2018, για να εστιάσει από νωρίς στην επόμενη σεζόν.

Το 2019 θα δούμε μερικές σημαντικές αλλαγές στην αεροδυναμική των μονοθεσίων και ιδιαίτερα στην εμπρός πτέρυγά τους. Ο επικεφαλής της Sauber αναφέρει πως η ομάδα του έχει αποφασίσει να θυσιάσει την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία που της δίνουν οι νέοι κανονισμοί.

«Σε κάποιο σημείο, κι αυτό το σημείο είναι την επόμενη βδομάδα, θα σταματήσουμε την εξέλιξη του μονοθεσίου, γιατί οι νέοι κανονισμοί είναι μια ευκαιρία για εμάς.

«Τουλάχιστον θεωρώ πως οι νέοι κανονισμοί είναι μια ευκαιρία και πρέπει να είμαστε πλήρως εστιασμένοι στην επόμενη χρονιά. Οπότε θα σταματήσουμε πλήρως την εξέλιξη του μονοθεσίου του 2018 την επόμενη εβδομάδα, αλλά είμαστε ήδη εστιασμένοι στο 2019 εδώ και μήνες».

Αν και βρισκόμαστε μόλις στα μέσα της σεζόν, ο Vasseur θεωρεί πως η ομάδα του βρίσκεται σε θέση να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς το υπόλοιπο της χρονιάς: «Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Είναι η λάθος στάση. Πρέπει να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας.

«Κι αν ήμασταν σε θέση να εξελιχθούμε σήμερα, όταν βρισκόμασταν τελευταίοι, πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε το ίδιο την επόμενη σεζόν, με όλους στο ίδιο επίπεδο».

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Γερμανίας – FP2: Μπροστά ο Verstappen, έκλεισαν οι διαφορές

Next Article

GP Γερμανίας - FP3: Leclerc στη βροχή

Related Posts