Περήφανος για την ομάδα του φέτος ο Boullier

Περήφανος για τις μάχες που έδωσε η McLaren φέτος, παρά τις δυσκολίες, δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier.

Μία ακόμα δύσκολη σεζόν κλείνει για τη McLaren, με τον επικεφαλής της να δηλώνει περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλε, παρά τα σκαμπανεβάσματα με τη Honda:

«Είμαι περήφανος για τις μάχες που δώσαμε και τα επιτεύγματά μας φέτος, παρά την απουσία καλών αποτελεσμάτων και τον αντίκτυπο που έχει στον βαθμολογικό πίνακα. 

«Κάθε μέλος της ομάδας μας δούλεψε αδιάκοπα για να βελτιώσει το πακέτο μας, αγώνα με τον αγώνα, και αυτό το τριήμερο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, καθώς παλεύουμε να πάρουμε το μέγιστο από κάθε session πριν το τέλος της σεζόν για το χειμερινό διάλειμμα.»

Ο ίδιος έδωσε τη σύνθημα της αντεπίθεσης για τη νέα σεζόν, η προετοιμασία της οποίας ξεκινά ήδη από φέτος:

«Εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία στην πίστα για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο και να μάθουμε πράγματα για του χρόνου, και αυτό το τριήμερο θα είναι πιο σημαντικό από κάθε φορά.

«Η σχετική σταθερότητα που υπάρχει στους κανονισμούς ανάμεσα στο 2017 και το 2018, σημαίνει ότι πολλά από τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει, ειδικά στους τελευταίους αγώνες, θα μας βοηθήσουν τον χειμώνα και θα συνεισφέρουν στις ιδιαιτέρως σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε για την επόμενη σεζόν.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.