Περίμενε περισσότερα από τις αναβαθμίσεις της Renault o Ricciardo

Ο Daniel Ricciardo φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος από τις αναβαθμίσεις που έφερε η Renault στους δύο τελευταίους αγώνες, καθώς ήλπιζε σε μεγαλύτερη βελτίωση της απόδοσης.

Στον εντός έδρας αγώνα της, στο Paul Ricard, η Renault έφερε ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων, που περιελάμβανε νέα εμπρός πτέρυγα, νέο πάτωμα και νέο κινητήρα στο μονοθέσιο του Hulkenberg.

Αμφότεροι, όμως, τερμάτισαν πίσω από τους οδηγούς της McLaren.

Στον επόμενο αγώνα, στην Αυστρία, τόσο ο Ricciardo, όσο και ο Hulkenberg εξέφρασαν τα παράπονά τους, εξηγώντας πως ότι λείπει κάτι «θεμελιώδες» από το μονοθέσιο της Renault, κάτι που τους στερεί την πρόκριση στο Q3, ή ακόμα και τον τερματισμό στους βαθμούς.

Όταν ρωτήθηκε για την κακή εμφάνιση στην Αυστρία, ο Αυστραλός δήλωσε:

«Δεν ανησυχούμε μήπως ό,τι φέραμε στην Γαλλία μας πήγε πίσω. Θα πω ότι περιμέναμε κάτι παραπάνω από αυτές τις αναβαθμίσεις σε χρόνο στην πίστα, και αυτό δεν φάνηκε.

«Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσχέτιση με τα δεδομένα της αεροδυναμικής σήραγγας και τα αεροδυναμικά δεν ταιριάζουν πλήρως, θα δούμε, θα κάνω μερικές ερωτήσεις και θα δω τι θα μου απαντήσουν.

«Είναι δύσκολο γιατί με ενοχλεί και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν μπαίνουμε στο Q3. Δεν θέλω να βγω εκτός εαυτού και να ρωτήσω ‘τι γίνεται εδώ’.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, πραγματικά να κατανοήσουμε τι συμβαίνει, κι όχι να το αφήσουμε και να πούμε ότι δεν μας βόλευε η πίστα.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Επίσημο: Παραμένει στην Ducati ο Petrucci και το 2020

Next Article

Agostini: O Rossi ξέρει ότι δεν είναι πια στο επίπεδο των ανταγωνιστών του

Related Posts