Περίμενε πιο σκληρό ανταγωνισμό ο Ogier

Ο Sebastien Ogier μετά το τέλος του Rally Κορσικής δήλωσε ότι περίμενε να έχει πιο σκληρό ανταγωνισμό για την νίκη, ευχαριστώντας παράλληλα την M-Sport και την Ford για την εξέλιξη στο αυτοκίνητο.

Ο Ogier είχε δημιουργήσει μία μεγάλη διαφορά από την πρώτη κι’όλας ειδική του αγώνα, και μετά το λάθος του Sebastien Loeb στην επόμενη ειδική, είχε απλά να διαχειριστεί αυτή την διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πριν και μετά το Rally Μεξικού η Ford Permormance δούλευε πάνω στο Fiesta WRC, και στην Κορσική έφεραν νέο αμάξωμα στο Ogier με νέα γεωμετρία στις αναρτήσεις.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η απόδοση μας ήταν εξαιρετική. Περίμενα πιο σκληρό ανταγωνισμό. Συνήθως οι διαφορές είναι μικρές και το να δημιουργείς μία τόσο μεγάλη διαφορά από την αρχή ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο δεν ήταν εύκολο, γιατί το να διαχειρίζεσαι τις διαφορές είναι δύσκολο αφού δεν πρέπει να κάνεις κανένα λάθος.

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε και το αυτοκίνητο για αυτή την απόδοση. Όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε προς την σωστή κατεύθυνση και έχουμε κάνει μεγαλύτερη πρόοδο από τους υπόλοιπους. Επειδή κάναμε δύο καλές εμφανίσεις δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε.»

Ο συνοδηγός του Julien Ingrassia επισήμανε το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το Rally Κορσικής για τους συνοδηγούς.

«Νομίζω πως ναι, η διαδικασία διαχείρισης αυτών που λέω είναι επίσης πρόκληση. Όλο το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ απαιτητικό. Το Rally Κορσικής είναι πάντα ένας απαιτητικός αγώνας. Πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στους υπόλοιπους γιατί είναι ήταν πολύ απαιτητικό για όλους.»

Για τις νέες ειδικές που είχε φέτος ο αγώνας σχολίασε: «Ανακαλύψαμε μερικές καινούργιες ειδικές, μερικές νέες περιοχές. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες που είναι πανέμορφες. Είναι μερικά από τα καλά του επαγγέλματος να μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες από όλα τα μέρη που πηγαίνεις,» δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Γάλλος.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στις τρεις ημέρες του Tour de Cose εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.