Πιο δύσκολο αγώνα στο Hockenheim σε σχέση με το Silverstone περιμένει ο Hamilton – TotalRacing.gr

Ο Lewis Hamilton εμφανίζεται απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Hockenheim.

Ο οδηγός της Mercedes αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του να βρεθεί στην Pole του GP Γερμανίας, όταν η W09 αντιμετώπισε πρόβλημα με την υδραυλική πίεση του κιβωτίου.

Ο Hamilton δηλώνει πως θα παλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο, όμως θεωρεί πως η πρόοδός του στον αγώνα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο στο Silverstone: «Ήταν σίγουρα μια δύσκολη μέρα. Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και όλη την αρνητική ενέργεια και να την χρησιμοποιήσεις στην προσπάθειά σου να κάνεις το καλύτερο την επόμενη μέρα.

«Ζήσε για να παλέψεις μια ακόμη μέρα. Ακόμη μια ευκαιρία για να βελτιωθείς. Θα τα δώσω όλα αύριο και θα δούμε πόσο ψηλά μπορώ να ανέβω. Όμως δεν θα είναι σαν το Silverstone. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να ανελιχθώ μέχρι ένα σημείο, αλλά δεν γνωρίζω ως που».

Τέλος, όταν ο Βρετανός ρωτήθηκε αν το κιβώτιο υπέστη ζημιά από το πέρασμά του πάνω από τα κερμπς, αποκρίθηκε: «Όχι πιστεύω πως αστόχησε πριν από αυτό».

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm
Υπεύθυνος F1

Studying medicine, Proud to be Greek, Fan of Ferrari