Πιο κοντά στο οδηγικό του στιλ η GP18, δηλώνει ο Lorenzo

Ο Jorge Lorenzo δηλώνει ικανοποιημένος από την Desmosedici GP18, μιας και θεωρεί πως πλέον η μοτοσυκλέτα ταιριάζει στο οδηγικό του στιλ.

Όντας τρίτος κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας δοκιμών στη Sepang, ο Lorenzo δήλωσε ευχαριστημένος από την γενική αίσθηση της GP18, αν και στάθηκε ιδιαίτερα στην συμπεριφορά της στις εισόδους των στροφών.

Αυτό τον έκανε να μιλήσει για μία μηχανή πολύ πιο κοντά στο δικό του στιλ:

«Η νέα μοτοσυκλέτα μοιάζει να είναι γενικά ταχύτερη από την παλιά, οπότε αυτό είναι κάτι το θετικό. Συνήθως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να βελτιώσεις την απόδοσή σε σχέση με την παλιά μοτοσυκλέτα, αλλά αυτή τη φορά, όσοι αναβάτες την οδήγησαν βελτίωσαν τους χρόνους τους, κι αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

«Αυτή η μοτοσυκλέτα μοιάζει να είναι πολύ πιο κοντά στο δικό μου στιλ. Μπορούμε να ανοίξουμε το γκάζι πιο γρήγορα, μπορώ να μπω στη στροφή με μεγαλύτερη σιγουριά, μπορώ να γείρω λίγο περισσότερο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος.

«Έχοντας την εμπειρία από την περυσινή σεζόν, μπορώ να κατανοήσω περισσότερο τη μοτοσυκλέτα και αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πιο κοντά στο στιλ του Lorenzo.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.