Πιο μικρό το πρόγραμμα του Rally Μόντε Κάρλο εξαιτίας του Covid-19

Το Rally Μόντε Κάρλο του 2021 θα είναι το πιο μικρό της ιστορίας του εξαιτίας των μέτρων της Γαλλικής κυβέρνησης για τον Covid-19.

Tο τελικό πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές, μία λιγότερη από ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο, με τα αγωνιστικά χιλιόμετρα να φτάνουν τα 280.

Οι διοργανωτές πήραν την απόφαση να ακυρώσουν το Shakedown, καθώς θα ήταν αδύνατο να περιορίσουν τον αριθμό των θεατών στην ειδική που βρίσκεται κοντά στο Gap. Επίσης, είχε ακυρωθεί από αρκετά νωρίτερα και η εκκίνηση μπροστά από το Casino.

Οι δύο ειδικές της Πέμπτης θα ξεκινήσουν περίπου μισή ώρα νωρίτερα, ενώ την Παρασκευή το πρόγραμμα ήρθε 45 λεπτά πιο μπροστά.

Το Σάββατο ακυρώθηκε η ειδική St Apollinaire – Embrun, ενώ κανονικά αναμένεται να διεξαχθούν οι άλλες τρεις ειδικές, που τα πληρώματα θα περάσουν από δύο φορές.

Στόχος της οργάνωσης είναι να έχουν επιστρέψει τα αυτοκίνητα στο parc ferme στο Μονακό από τις 19:08, μπορώντας να κάνουν και πρόωρο check-in.

Αρκετά αλλαγμένο είναι το πρόγραμμα της Κυριακής, αλλά όχι εξαιτίας του Covid-19. Η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή πριν λίγο καιρό άφησε αρκετές ζημιές, με τους διοργανωτές να πηγαίνουν τις ειδικές βόρειο-δυτικά.

Πηγή: dirtfish.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles