Πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς ο Marc Marquez

Αντίστροφα μετράει ο Marc Marquez για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, καθώς πήρε το ΟΚ από τους γιατρούς κι αναμένεται να βρεθεί στην Πορτογαλία το προσεχές τριήμερο, 16-18 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που εξέδωσε η Repsol Honda, o Marquez υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς που είχαν αναλάβει το χειρουργείο και την αποκατάσταση του. Αυτές έδειξαν σημαντική βελτίωση του τραύματος στο δεξί του χέρι, καθώς και πολύ καλή κλινική εικόνα.

Έτσι, έδωσαν το πράσινο φως στον Ισπανό αναβάτη για να επισπεύσει την επιστροφή του στις πίστες, τονίζοντας πάντως και το σχετικά αυξημένο ρίσκο που θα πρέπει να πάρει, σε ενδεχόμενο νέου τραυματισμού του. Παρόλα αυτά, ο Marquez θα ταξιδέψει στο Πορτιμάο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να είναι έτοιμος για το Grand Prix της Πορτογαλίας (16-18 Απριλίου).

Φυσικά, η συμμετοχή του ακόμη δεν είναι εξασφαλισμένη, καθώς θα πρέπει να πάρει το ΟΚ κι από το ιατρικό επιτελείο του MotoGP, στις καθιερωμένες εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη στην πίστα, αλλά και να δηλωθεί από την ομάδα στην λίστα συμμετοχών.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify