Πιστεύει στη Red Bull για το 2020 ο Verstappen, αλλά όλα ανοιχτά για το 2021

Ο Max Verstappen πιστεύει ότι η Red Bull μπορεί να του δώσει την δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον.

Ο Ολλανδός οδηγός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε αρκετά στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά είναι πεπεισμένος ότι όλοι στην Red Bull θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να είναι ανταγωνιστικοί από τον πρώτο αγώνα:

«Το μονοθέσιο φέτος, στο ξεκίνημα, μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεν μπορούσαμε να παλέψουμε για νίκες. Και τα βάθρα ήταν αρκετά δύσκολα. Έτσι προσπαθούσαμε να είμαστε όσο πιο σταθεροί γινόταν.

«Απλά ελπίζουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την ερχόμενη χρονιά. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από το ξεκίνημα και θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Έτσι βάζουμε όλη μας της προσπάθεια σε αυτό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Στην συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για το μέλλον και το τι επιλογές θα έχει για στο τέλος του 2020, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Red Bull:

«Για να μαι ειλικρινής, δεν το σκέφτομαι αρκετά. Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές μετά την επόμενη σεζόν.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο με συμβόλαιο. Αλλά πιστεύω ότι πιο σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει στο ξεκίνημα της σεζόν. Και από εκεί θα δούμε τι θα συμβεί.»

Πάντω;, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να του δώσει το μονοθέσιο και την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Αυτό πιστεύω. Γι αυτό είμαι στην ομάδα. Νομίζω πως το έχουν δείξει και στο παρελθόν, μπορούν να το κάνουν. Δεν είναι απλά μία ευχή.

«Δεν είναι εύκολο. Ξέρουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά υψηλός. Αλλά όπως είπα πριν, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε την νέα χρονιά, γιατί θα είναι μία σημαντική χρονιά, και μετά θα δούμε τι θα συμβεί.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles