Πιθανό να ευνοηθεί ο Leclerc από την ομάδα, δηλώνει ο Binotto

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Mattia Binotto, δήλωσε ότι η Ferrari ίσως αλλάξει την θέση της για το ποιος οδηγός της θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Binotto είχε δηλώσει ότι ο Sebastian Vettel θα είχε την εύνοια της Ferrari, και θα θεωρείτε πρώτος οδηγός της ομάδας. Μετά την αρκετά καλή εμφάνιση του Charlos Leclerc στο GP του Μπαχρέιν, αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η Ferrari ίσως πρέπει να αλλάξει τις προτεραιότητες της όσον αφορά τον ποιον θεωρεί πρώτο οδηγό.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, ο Binotto απάντησε: «Σίγουρα ως ομάδα θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ομάδα και να προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστον των βαθμών σε κάθε αγώνα.

«Όπως είχα δηλώσει και στο ξεκίνημα της σεζόν αν υπάρχει μία κατάσταση 50-50 όπου θα χρειαστεί να πάρουμε μία απόφαση τότε το προβάδισμα θα πάει στον Sebastian απλά επειδή ο Sebastian έχει την εμπειρία στην ομάδα, στην F1. Έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα και σίγουρα για εμάς είναι ο οδηγός που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Αν, κάτι που έχουμε συμφωνήσει και με τους δύο οδηγούς, σε μερικούς αγώνες από τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει για οποιοδήποτε λόγο, κακή τύχη ή οτιδήποτε, ίσως αλλάξουμε τις θέσεις μας σε αυτό.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Κίνας - FP2: Οριακά μπροστά ο Bottas

Next Article

Hamilton: Δυσκολεύτηκα με το μονοθέσιο σήμερα

Related Posts