Πιθανό να μείνει και μετά το 2018 στην Tech 3 o Zarco, δηλώνει ο Poncharal

Ο επικεφαλής της Tech 3, Herve Poncharal, πιστεύει πως είναι πιθανό ο Johann Zarco να μείνει στην ομάδα και μετά το 2018.

Το 2019, η γαλλική ομάδα θα ξεκινήσει τη συνεργασία της με την KTM, τερματίζοντας την σύμπραξή της με τη Yamaha.

Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένας λόγος για τον Johann Zarco στους Γάλλους, παρά το έντονο ενδιαφέρον της εργοστασιακής KTM για τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της ομάδας, Herve Poncharal, φαίνεται να πιστεύει πως είναι πιθανό ο Γάλλος, που εντυπωσίασε πέρυσι με τις εμφανίσεις του, να μείνει, αν και το αφήνει πάνω του:

«Ο Johann Zarco και ο manager του, Laurent Fellon, θα κοιτάξουν όλες τις επιλογές τους, αλλά θα ήταν ονειρικό για μας να τον έχουμε και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο. Δεν ξέρω αν είναι πολύ πιθανό, αλλά είναι σίγουρα μία πιθανότητα και είναι κάτι που θα ήθελα να δω να γίνεται.

«Το αφήνω πάνω του να αποφασίσει, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να τον πιέσω να κάνει κάτι που θα μετανιώσει. Είναι δική του δουλειά να δει τι προσφορές έχει και να αποφασίσει.

«Εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει, αλλά ξέρει πού κατευθυνόμαστε και πιστεύω πως κι εκείνος είναι ενθουσιασμένος με αυτήν την πρόκληση.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.