Πιθανόν με τρία αυτοκίνητα στο Rally Αυστραλίας η Citroen

Ο επικεφαλής της Citroen, Pierre Budar, αποκάλυψε πως αν ο Sebastien Ogier παραμείνει στην μάχη του τίτλου, τότε η ομάδα του θα συμμετάσχει με τρία αυτοκίνητα στο Rally Αυστραλίας.

Η Citroen φέτος πήρε την απόφαση να συμμετάσχει με δύο αυτοκίνητα, όπως έκανε και στο μεγαλύτερο μέρος του περσινού πρωταθλήματος. Τα δύο Citroen C3 WRC οδηγούν οι Sebastien Ogier/Julien Ingrassia και Esapekka Lappi/Janne Ferm.

Αυτό που εκπλήσσει άπαντες ως στάση είναι η επιλογή της Citroen να αγωνιστεί με τρία αυτοκίνητα στο φινάλε, εφόσον ο Ogier πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, και ο Ott Tanak δεν στεφθεί πρωταθλητής, με τον Mads Ostberg να επιστρέφει στο τιμόνι του C3 WRC.

Ο Pierre Budar εξήγησε:

«Αν συμβεί αυτό, θα μείνουμε στην μάχη για το πρωτάθλημα των οδηγών/συνοδηγών. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε και τρίτο αυτοκίνητο με τον Mads Ostberg στην Αυστραλία για να κλέψει βαθμούς από τους ανταγωνιστές του Seb και του Julien.

«Ο Mads τερμάτισε τρίτος πέρσι και θα έχει καλή σειρά εκκίνησης την Παρασκευή σε αυτή την ολισθηρή επιφάνεια. Σίγουρα έχει την ικανότητα να προσφέρει πολλά στην προσπάθεια της ομάδας.»

Όσο για τον επερχόμενο αγώνα στην Καταλωνία, ο ίδιος δήλωσε:

«Δουλέψαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε για την Ισπανία και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και από τα δύο πληρώματα μας.»

Πηγή: wrc.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles