Πιθανότατα με μειωμένο αριθμό ειδικών το Rally Αυστραλίας

Οι διοργανωτές του Rally Αυστραλίας προσπαθούν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας έστω και με αρκετά μειωμένο αριθμό ειδικών διαδρομών.

Στην Νέα Νότιο Ουαλία, όπου αναμένεται να διεξαχθεί και ο αγώνας, υπάρχουν πάνω από 60 πυρκαγιές, και αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, και αρκετοί ακόμα τις περιουσίες τους.

Οι φωτιές βρίσκονται κοντά στις ειδικές της Παρασκευής, και είναι αρκετά πιθανό να ακυρωθούν.

Ωστόσο, οι αρχές έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία στους δασικούς δρόμους της περιοχής, και ακόμα οι διοργανωτές δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές για να τις ετοιμάσουν.

Ως εκ τούτου, η διεξαγωγή του αγώνα δεν είναι ακόμα σίγουρη.

«Οι σκέψεις των διοργανωτών του Rally Αυστραλίας είναι μαζί με την κοινωνία της Νέα Νότιας Ουαλίας, ειδικά στους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, τις περιουσίες τους από τις πυρκαγιές στο βόρειο τμήμα της Νέα Νότιας Ουαλίας,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του αγώνα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανέφερε: «Οι οργανωτές του Hire Rally Australia ελπίζουν να προχωρήσουν με την διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα του φετινού προγράμματος του WRC.

«Οι διοργανωτές συμβουλεύονται τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, τις αρχές και την τοπική κοινωνία για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά ελπίζουμε να διεξαγάγουμε τον τελικό του WRC σε αρκετά μειωμένο αριθμό ειδικών.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Πιθανή η δοκιμή του κινητήρα του 2020 στο μονοθέσιο του Leclerc

Next Article

Με μόλις 4 ε.δ. ενδέχεται να διεξαχθεί το Rally Αυστραλίας

Related Posts