Ποινές θέσεων στη Ρωσία για τους οδηγούς της Honda

Αλλαγές στα μέρη των μονάδων ισχύος των τεσσάρων οδηγών της Honda θα τους επιφέρουν ποινές στο grid του Ρωσικού GP.

Ο Spec 4 κινητήρας της Honda εισήχθη στο Spa προ μερικών εβδομάδων, όμως τώρα είναι που οι Verstappen, Albon, Kvyat και Gasly θα πάρουν το νέο ICE (κινητήρα εσωτερικής καύσης).

Όλοι θα πάρουν 5 θέσεις ποινής για το grid του αγώνα, πλην του Kvyat που θα ξεκινήσει από τις τελευταίες θέσεις τον κυριακάτικο αγώνα, αφού άλλαξε συνολικά τη μονάδα ισχύος του.

Ο τεχνικός επικεφαλής της Honda Toyoharu Tanabe δήλωσε σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα:

«Μετά τις αρκετά υψηλές ταχύτητες της Μόντσα, και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Σιγκαπούρης, ερχόμαστε σε μία πιο συμβατική πίστα όπως είναι το Σότσι.

«Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι οι πολλές στροφές 90 μοιρών και, όπως και στη Σιγκαπούρη, η καλή οδηγησιμότητα του κινητήρα θα είναι σημαντικός παράγοντας.

«Οι ευθείες είναι αρκετά μεγάλες εδώ και η διαχείριση της ενέργεια δεν θα είναι θέμα, αφού έχουμε πληθώρα δεδομένων από παλαιότερους αγώνες.

«Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε ορισμένες δυσκολίες στη Σιγκαπούρη, αποσπάσαμε ένα βάθρο και τώρα έχουμε 1-2 μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, στοχεύοντας σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στη Ρωσία.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify