Ποινή για αλλαγή κιβωτίου στον Leclerc

Charles Leclerc (MON) Alfa Romeo Sauber C37 at Formula One World Championship, Rd9, Austrian Grand Prix, Practice, Spielberg, Austria, Friday 29 June 2018.

Ποινή πέντε θέσεων στο αυριανό grid θα δεχθεί ο Charles Leclerc για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών το μονοθέσιο του σταμάτησε στην έξοδο του pit lane. Έτσι θα χρειαστεί νέο κιβώτιο ταχυτήτων για τις κατατακτήριες, και επειδή δεν έχει συμπληρώσει έξι συνεχόμενους αγώνες, όπως αναφέρει ο κανονισμός, θα λάβει ποινή πέντε θέσεων.

Οι μηχανικοί της Sauber κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να καταφέρουν να έχουν έτοιμο το μονοθέσιο του Μονεγάσκου για τις κατατακτήριες, με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας Frederic Vasseur να είναι αισιόδοξος ότι το μονοθέσιο θα είναι έτοιμο.

«Λογικά θα βγει στην πίστα εκτός αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής,» δήλωσε ο Vasseur.

Πηγή: motorsport.com

Total
0
Shares
Previous Article

GP Αυστρίας – FP3: Οριακά μπροστά ο Vettel

Next Article

Assen TT - Κατατακτήριες: Marquez την τελευταία στιγμή

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.