Ποινή στον Marquez, χάνει την pole

O Marc Marquez θα ξεκινήσει τον αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών από την τέταρτη θέση καθώς κρίθηκε ότι κινήθηκε πολύ αργά και εμπόδισε τον γρήγορο γύρο του Maverick Vinales.

O Marquez είχε μια περιπετειώδη περίοδο κατατακτηρίων δοκιμών στο Circuit of the Americas, καθώς είχε μια πτώση στην πρώτη του προσπάθεια, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει τη δεύτερη βρέθηκε πολύ κοντά στην Yamaha του Vinales.

Όμως ο Ισπανός της Yamaha βρισκόταν σε γρήγορη προσπάθεια και αφού έχασε τη γραμμή του, γύρισε προς το μέρος του Marquez εκνευρισμένος. Το συμβάν εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες, οι οποίοι επέβαλαν στον αναβάτη της Honda ποινή 3 θέσεων στο grid.

Ως αποτέλεσμα ο Marquez θα χάσει την pole που κατέκτησε (για 6η συνεχή φορά στη συγκεκριμένη πίστα) και θα αναγκαστεί να εκκινήσει από την 4η θέσηκαι τη δεύτερη σειρά του grid. Κερδισμένος ήταν ο μέχρι τότε αδικημένος της υπόθεσης, Maverick Vinales που θα εκκινήσει από την pole position, αλλά και οι Iannone και Zarco που θα συμπληρώσουν την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles