Προβλήματα με την επιτάχυνση αντιμετωπίζει ο Marquez

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Marc Marquez περιμένει ότι το Le Mans θα είναι μία πίστα όπου η Honda θα είναι αδύναμη γιατί η RC213V έχει πρόβλημα στην επιτάχυνση.

Μετά τις δύο σερί νίκες στην Αργεντινή και στο Austin, ο Ισπανός δεν κατάφερε να νικήσει τις Yamaha των Valentino Rossi και Yorge Lorenzo στην Jerez και περιμένει το ίδιο και για το Le Mans.

«Εδώ είναι μία πίστα όπου θα υποφέρουμε πιο πολύ, γιατί έχουμε πολλές ζώνες επιτάχυνσης – ειδικά δύο μεγάλες,» εξήγησε ο Marquez.

«Χάνουμε πολύ στο 3ο και το 1ο κομμάτι της πίστας είναι λόγο της επιτάχυνσης στις ευθείες. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε εκεί. Ξέρω ότι θα δυσκολευτούμε αυτό το Σαββατοκύριακο.»

Παρόλο που δουλεύουν πάνω στο πρόβλημα αμέσως μετά τον αγώνα της Jerez στο τεστ που έγινε, ο Marquez δήλωσε ότι δεν υπάρχει καθόλου βελτίωση πάνω στο θέμα.

«Δουλεύουμε πάνω στο θέμα της επιτάχυνσης,» δήλωσε ο Ισπανός. «αλλά είναι δύσκολο να βελτιωθείς γιατί οι κινητήρες είναι σφραγισμένοι.»

«Ακόμα η Honda δεν έχει χρόνο να φέρει κάτι για να βελτιώσει την επιτάχυνση, έτσι προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα αεροδυναμικά, αλλά ακόμα τα πτερύγια δεν δουλεύουν τέλεια.»

«Από την άλλη πλευρά, έχουμε κάποια δυνατά σημεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε – αλλά το πρόβλημα είναι αυτό, σε αυτή την πίστα, αλλά δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε.»

Ο Marquez ήταν στην 3η θέση και στις δύο πρώτες περιόδους των δοκιμαστικών την Παρασκευή.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ο Rossi παραδέχεται πως βρίσκεται «μακριά από τον ανταγωνισμό»

Next Article

Ακυρώθηκε οριστικά το φετινό ePrix Μόσχας

Related Posts