Προς αναβολή και το GP Γερμανίας

Marc Marquez performs during Stop 9 of the MotoGP World Championship on the Sachsenring, Germany on July 7, 2019. // Gold & Goose/Red Bull Content Pool // AP-1ZVH5G3R91W11 // Usage for editorial use only //

Η απαγόρευση των μεγάλων events στη Γερμανία φαίνεται πως οδηγεί στην αναβολή του Γερμανικού Grand Prix για το MotoGP, που ήταν προγραμματισμένο για τις 21 Ιουνίου.

Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε event που θα είχε μεγάλη συνάθροιση πλήθους μέχρι το τέλος Αυγούστου. Κάπως έτσι το ADAC, που είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή του Grand Prix στο Sachsenring, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως ψάχνει να βρει νέες ημερομηνίες.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος πως η νέα ημερομηνία θα είναι σε συνεννόηση με την Dorna, ενώ τα εισιτήρια όσων είχαν προβεί σε αγορά, θα ισχύσουν κανονικά για τις ημερομηνίες του Grand Prix.

Πλέον η αρχή της σεζόν προβλέπεται να γίνει στις 28 Ιουνίου στην Ολλανδία, με την επίσημη ενημέρωση να αναμένεται από την κυβέρνηση της χώρας την ερχόμενη Τρίτη.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
3
Shares
Previous Article

Σαν σήμερα... στις 16 Απριλίου

Next Article

Vettel: Θα περιμένουμε για το νέο συμβόλαιο με τη Ferrari

Related Posts