Προσευχόταν για βροχή ο Lorenzo

Ο Jorge Lorenzo παραδέχτηκε πως «προσευχόταν να βρέξει» πριν την εκκίνηση του αγώνα στη Μαλαισία, καθώς δεν ήθελε να αγωνιστεί σε μικτές συνθήκες.

Η προσευχή του Ισπανού εισακούστηκε, καθώς μία καταιγίδα πριν την εκκίνηση οδήγησε σε καθυστέρηση 20 λεπτών.

Παρόλα αυτά, ο Lorenzo δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των προπορευόμενων στις αρχές του αγώνα, πέφτοντας στην 6η θέση.

Αλλά οι διαδοχικές πτώσεις των Cal Crutchlow, Marc Marquez κι Andrea Iannone τον έφερε στην 3η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Andrea Dovizioso και τον Valentino Rossi.

«Δεν ήθελα να αγωνιστεί σε μικτές συνθήκες, οπότε προσευχόμουν να βρέξει [πριν τον αγώνα],» παραδέχτηκε ο Lorenzo. «Επιτέλους έβρεξε πολύ, ίσως παρά πολύ.

«Στο γύρο σχηματισμού είχα κάποιες δυσκολίες στις Στροφές 7 και 8, είχα υδρολίσθηση και παραλίγο να πέσω. Είπα στον Loris [Capirossi, σύμβουλο σε θέματα ασφαλείας] και στο κέντρο ελέγχου του αγώνα ότι είχε πολύ νερό, ότι έπρεπε να καθυστερήσουμε την έναρξη του αγώνα. Τελικά, η πίστα ήταν ασφαλής και σε καλή κατάσταση για να οδηγήσουμε.»

Αν και είχε καταταγεί τρίτος το Σάββατο, ο Lorenzo έπεσε στην 6η θέση, ρίχνοντας το φταίξιμο στο νερό που είχε στην πίστα.

«Έμεινα πάνω στη μοτοσυκλέτα παρά το γεγονός ότι δεν ένιωθα καλά, ήμουν χειρότερος από ότι ήμουν στις κατατακτήριες με λίγο παραπάνω νερό στην πίστα, αλλά έμεινα στη μοτοσυκλέτα,» είπε.

«Νιώθω τυχερός που οι πτώσεις έγιναν μπροστά μου, αυτή τη φορά, κι αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβει από έκτος τρίτος. 

«Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μου το βάθρο στη βροχή. Ίσως να μην είναι τόσο μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικό να ανέβω σε ακόμα ένα βάθρο.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Η Haas κατέθεσε πρόταση στον Magnussen

Next Article

Rally Μ. Βρετανίας - 3η Ημέρα - Πρώτη στο χώμα για τον Ogier

Related Posts