Το εργοστάσιο της Hyundai Motorsport στο Alzenau επισκέφτηκε χθες για πρώτη φορά ο Sebastien Loeb, για seat fitting και για να κάνει τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις με τα χρώματα των Κορεατών.

Ο Γάλλος 9 φορές πρωταθλητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Hyundai, αποχωρώντας μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες από τη Citroen και την PSA Motorsport.

Χθες, 4/1, ο ίδιος βρέθηκε για πρώτη φορά στα κεντρικά της νέας του ομάδας, στο Alzenau της Γερμανίας, για να κάνει το απαραίτητο seat fitting, αλλά και να μιλήσει για τον φορτωμένο Ιανουάριο που έχει, με Ράλλι Ντακάρ, δοκιμές και Rally Μόντε Κάρλο:

«Έχουμε ένα πολύ μικρό παράθυρο για να δοκιμάσουμε το i20 Coupe WRC πριν το Μόντε Κάρλο. Θα είμαι πίσω από το Ντακάρ στις 18 του μήνα, και οι αναγνωρίσεις για το Μόντε ξεκινούν στις 21. Ελπίζω να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται για τον πρώτο αγώνα της σεζόν, ακόμα και τόσο σύντομα.»

Φυσικά, ο 79 φορές νικητής του θεσμού τόνισε πως στόχος του είναι να παλεύει για πρωτιές, από φέτος κιόλας:

«Ελπίζω να μπορέσουμε να παλέψουμε για νίκες, αλλά ταυτόχρονα ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να επιστρέψω στο WRC με νέο αυτοκίνητο και νέα ομάδα. Έκανα τρία ράλλι πέρυσι και κέρδισα το ένα. Ελπίζω να συνηθίσω γρήγορα το i20 Coupe WRC και να μπορέσω να έχω ανταγωνιστικό ρυθμό – και ίσως να είμαι στη μάχη για την πρώτη θέση.»

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την επίσκεψή του:

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles