Ψέματα η καλή σχέση Hamilton - Rosberg σύμφωνα με τον Lauda

Σύμφωνα με τον Niki Lauda, ο Lewis Hamilton ήταν έξαλλος μετά το ατύχημά του στις κατατακτήριες δοκιμές του Μπακού, που του στέρησε την pole position και τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προσωπικό του δωμάτιο, στα γραφεία της Mercedes, ενώ αποκάλυψε πως ο Βρετανός ψεύδεται για τη σχέση του με τον teammate του. 

Ο Lauda έδωσε συναρπαστικές πληροφορίες για το συνέβη στα παρασκήνια του Ευρωπαϊκού GP, όταν ο Lewis Hamilton είχε επαφή με τις μπαριέρες και αναγκάστηκε να αποχωρίσει νωρίς από το Q3.

Όταν ο δημοσιογράφος πίεσε τον Αυστριακό να σχολιάσει τις φήμες που ήθελαν τον Βρετανό να έχει σπάσει τα πάντα στο δωμάτιό του αφού ο Rosberg πήρε την pole, ο Lauda είπε: «Το έκανε επειδή είχε συγκρουστεί. Θα πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό (το κατεστραμένο δωμάτιο). Να είστε σίγουροι».

«Μου είπε ότι δεν μπορούσε να έρθω μέσα γιατί θα κατέστρεφε τα πάντα. Έτσι ήταν».

Επίσης ο Lauda υποστήριξε πως οι σχέσεις των δυο οδηγών της Mercedes είναι πέρα από ιδανικές. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις πρόσφατες δηλώσεις του Hamilton για τον Rosberg, όπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε πει: «Είναι πραγματικά καλή η σχέση με τον Nico τώρα. Πραγματικά, πραγματικά καλή. Παραδόξως».

«Ξεκάθαρα δεν θα περίμενα να είναι όπως είναι τώρα (η σχέση μας). Φαντάζομαι πως έχει να κάνει με την ηλικία».

«Είναι οικογενειάρχης. Έχει ένα παιδί. Πιθανώς να μεγάλωσε μέσα από αυτή τη διαδικασία και εγώ μεγάλωσα και ενηλικιώθηκα. Ο σεβασμός για τον οποίο συζητάμε είναι μεγαλύτερος απ’ όσο ήταν ποτέ».

Όμως ο Lauda ακυρώνει ουσιαστικά την εκδοχή του Hamilton, υποστηρίζοντας πως οι σχέσεις των δυο οδηγών δεν είναι επ’ ουδενί τόσο ρόδινες.

«Ο Lewis είπε ψέματα επ’ αυτού, τόσο απλά. Απλώς είπε κάτι. Ήθελε να είναι πιο “απαλός” ώστε να έχει ειρήνη το περασμένο Σαββατοκύριακο».

«Κάνει ό,τι μπορεί. Η μάχη γίνεται όλο και πιο καυτή, όσο ο Nico είναι μπροστά».

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles