Race Anatomy – Season 2 – Το Γιαπωνέζικο

Suzuka Circuit, Japan. Friday 6 October 2017. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I6584

Άνετα αυτό το GP στη Suzuka θα μπορούσε να συνοψίσει τη σεζόν. Η Mercedes και συγκεκριμένα ο Lewis δίνουν το ρυθμό, η Ferrari μπορεί να τους σταματήσει, αλλά είναι πολύ απασχολημένη να σκοντάφτει και να γκρεμοτσακίζεται και η Red Bull λέει ότι μπορεί να βρεθεί ψηλά, αλλά τελικά είναι σαν την ανάπτυξη της χώρας, ακόμα έρχεται.

Drivers, may the Doc be with you…

Mercedes

Ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καις! Κι απ’ όπου περάσεις κάνεις καταστροφές. Ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καις! Και πίσω σου αφήνεις πληγωμένες καρδιές.

Lewis Hamilton: Μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τον Lewis όλο το ΣουΚου. ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΣ. Από την Παρασκευή τα έλεγε, είμαστε ξανά σε φόρμα. Όταν έφτασαν οι κατατακτήριες κατάλαβαν όλοι τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσε. Έβαλε κάτω τη W08 και της άλλαξε τις βενζίνες, τα μπουλόνια και τα λάδια μαζί. Κι ενώ είδαν τι έγινε το Σάββατο, ΉΛΠΙΖΑΝ, ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ γύρω – τριγύρω στο grid ότι θα είχαν μια ευκαιρία την Κυριακή, στις πιο ζεστές συνθήκες. Και ίσως να ίσχυε κάτι τέτοιο, αλλά με τις Ferrari να ζουν το δράμα τους, έμεινε μόνος εκεί μπροστά κι ανενόχλητος πήρε άλλη μια νίκη και πλέον όχι μόνο αγγίζει το πρωτάθλημα. Το μυρίζει, το γεύεται, το βλέπει και το ακούει να λέει ψιθυριστά, μα ξεκάθαρα, το όνομά του.

Valtteri Bottas: *ο Valtteri αφού είδε κι απόειδε, αποφάσισε να απευθυνθεί στην εκπομπή της Καινούργιου, ξέρετε που βγαίνει ο καθένας και λέει τον πόνο του* “Καλησπέγα, το όνομά σας; Βάλττεγι; Τι όνομα είναι αυτό; Ααααα, Φινλανδικό, μάλιστα. Πείτε μας, αγαπητέ, τι σας πγοβληματίζει; Το αφεντικό σας συμπεγιφέρεται απαγάδεκτα κι ο συνεγγγάτης σας υποβαθμίζει συνεχώς. Μιλήστε μας, τι ακγιβώς συμβαίνει; Ώστε, ο συνεγγγατης σας είναι άκγως επιδεικτικός με την ποιότητα της δουλειάς του και σας τγιβει στη μούγη τα επιτεύγματά του. Αααα και μετά ο πγοϊστάμενος σας τα χώνει επειδή δεν μπογείτε να ανταποκγιθείτε στις πγοσδοκίες του. Η συμπεγιφογά και των δυο είναι απαγάδεκτη, όμως κι εσείς δοκιμάσατε να δουλέψετε πεγισσότεγο; Πιο σκληγά δεν πάει ε; Συζητήσατε με τον συνεγγγάτη σας, μήπως… Ααα, δεν τον νοιάζει το χάλι σας το μαύγο σας είπε… Θα σας πγότεινα να πγοσπαθήσετε να δείτε τον τγόπο που δουλεύει ο συνεγγγάτης σας και να αποπειγαθείτε να μπείτε στο μενταλιτέ του, να αντιγγγάψετε ό,τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο καλύτεγό σας. Αν πάλι δε μπογείτε, κάντε όσο καλύτεγα μπογείτε αυτό που ήδη κάνετε, για να μην σας απολύσουν και βγεθείτε και κουγεμένος και δαγμένος”.

And the winner is: Lewis! Πλέον δεν αναρωτιόμαστε ΑΝ θα το πάρει, αλλά ΠΟΤΕ θα το πάρει.

Ferrari

Υποφέεεεερω, υποφέεεεεεερω, υποφέεεεεεεερω, υποφέεεεεεερω πολύ…

*μπαίνει ο Raikkonen μετά τον αγώνα στο γκαράζ, ταραγμένος, αφού τα είχε μάθει τα μαύρα τα μαντάτα* “MAURIZIO!! Τι είναι αυτό που μας βρήκε;;; Τι συμφορά είναι αυτή;;; Που τον έχετε;; ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ;;; Πως να πάω μέσα, δε με κρατάν’ τα πόδια μου!” *βλέπει τον Seb* “ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥΟΥΟΥΥ!!! Πως θα τα βγάλουμε πέρα;;” *ζαλίζεται ο Kimi, παραπατάει, τον μαζεύει ο Seb κι ο Maurizio και πάνε όλοι μαζί μέσα, που είχαν τον πρόεδρο τον Marchionne που είχε ταβλιαστεί* “ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τι κεραυνός μας χτύπησε;; ΩΩΩΩΩΩ ωωωωωω ΩΩΩΩΩΩ ωωωωωω” *να βαράει τα χέρια στο στήθος* “Εδώ βιολιά δεν παίζουνε, παιχνίδια δε βαρούνε, ευτού συδυό δεν κάθουνται, συντρείς δεν κουβεντιάζουν… αχ δε μπορώωωω” * λιποθυμάει ο Kimi, τον μαζεύει ο Maurizio με τον Seb και τον πάνε σηκωτό σε ένα δωμάτιο δίπλα να ξαπλώσει* “Που είμαι;; Που με πάτε;; ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕ… ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΑΗΤΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ;;; Που να το ‘βρω το κουράγιο;;; Δε χάνω αφεντικό, πατέρα χάνω. Και όχι τίποτ’ άλλο, έχει στείλει η Mintu το μαύρο το κουστούμι μου στο καθαριστήριο. Καλά ε, ένα μαύρο σακάκι, μεσάτο, υπέροχο και σουρ μεζούρ ε, ραμμένο πάνω μου! Αμ τι, δε θα τον τιμήσω εγώ; Δε μου λες, τώρα που πρωτάθλημα δεν βλέπεις και δεν χρειάζεται να κουβαλιώμαστε μαλλιοκούβαρα στους προσομοιωτές και στα γκαράζ, δε πάμε να πιούμε κάνα Σκοτσέζο;; Για το συγχώριο…”

Red Bull

Έχει ο καιρός γυρίσματα, δυο όψεις έχουν όλα τα νομίσματα. Δε θα ’μαι εγώ. θα ’ναι η ζωή, που θα ραγίσει τη καρδιά σου σαν γυαλί.

*ο Christian Horner μετά από κάθε αγώνα, επισκέπτεται τον ψυχαναλυτή του, για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί μετά από κάθε αγωνιστικό τριήμερο* “Και που λέτε, κύριε Ψυχοβγάλτη μου, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τη νίκη. Περίμενα να ήμασταν όμως κάπως πιο κοντά. Μα ένα δευτερόλεπτο;; Να, σας το λέω και μουδιάζει το στόμα μου, θα πάθω και κάνα εγκεφαλικό κι έχω να θρέψω και γυναίκα και δυο παιδιά. Κι έχω και τα πιτσιρίκια στα μονοθέσια, να μου το παίζουν τρελίτσα και “το σημαντικό είναι περνάς καλά” και δώσ’ του τα στόρυ στο ίνστα με τον ψηλό να αλληθωρίζει και δώσ’ του να παίζουν μπουγέλο στη συνέντευξη τύπου, λες και είναι στο Λύκειο και για το μονοθέσιο που δεν τσούλαγε δεν τους είδα να ανησυχούν και πολύ. Το λάδι μου βγάζουν, κύριε Ψυχοβγάλτη μου, για να τα συνετίσω τα ρεμάλια. Μόνο εγώωωωωωωω νοιάζομαι εκεί μέσα, να μη τους λείψει τίποτα, να τα έχουν όλα για να κάνουν το κομμάτι τους και μετά ούτε ένα ευχαριστώ. ΡΗΜΑΔΙΟ θα γίνει άμα φύγω, αλλά τίποτα δεν αναγνωρίζεται. ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ, να δω ποιον θα έχουν για δουλικό άμα φύγω εγώ από ‘κει πέρα. Αυτοί μέσα στο γιόλο τους είναι ικανοί να πάνε σε άλλη πίστα. Θα με πεθάνουν, τα παλιόπαιδα. Φούντωσα πάλι, που είναι το χάπι για την πίεση;;”.

Mclaren

Η αγάπη μια για πάντα δεν μου έτυχε, στα ξυστά περνούσε πάντα, δεν με πέτυχε. Είμαι για κακή μου τύχη, ξημερώματα, ακροβάτης δίχως δίχτυ στα πατώματα.

Εντός έδρας χάλι για τη Honda, γιατί όταν γίνεσαι ρεντίκολο με το κοινό να επευφημεί για ‘σένα έχει άλλη χάρη. Νιώθεις, βρε παιδί μου, διαφορετικά όταν ξενερώνεις τους άλλους ΚΑΙ live. Τουλάχιστον έδειξαν σημάδια ζωής στις κατατακτήριες, δεν το λες και λίγο. Αλλά τι να το κάνεις, άμα στον αγώνα σούρνεσαι σα κάμπια;; Από τις πορτοκαλί, με τις μαύρες πιτσίλες… Όσον αφορά την πεισματική εμμονή του Nando να καθυστερεί τους πρωτοπόρους, θα ήθελα να του θυμίσω ότι ΔΕΝ αγωνίζεται για τη θέση του, απλά συμβάλει στην αλλοίωση των αποτελεσμάτων και μας στερεί μάχες. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕ ΜΠΑΝΑΛ ΤΥΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!

Force India

Έρωτα θέλει η ζωή έρωτα θέλει κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο. Έρωτα θέλει η ζωή κι ένα τραγούδι το πρωί. Έρωτα θέλει η ζωή κι όχι πόλεμο.

Μια πολύ πολύ δυνατή εμφάνιση από τα ζαχαρωτά μου, που με έκαναν ξανά υπερήφανο! Και θα ήθελα να συγχαρώ τα κουφετάκια μου Perez κι Ocon και να τους πω πολλά μπράβο, που υπακούν τις εντολές και δεν τα κάνουν όλα σύσκατα. Έτσι, ρωτάμε “Συγγνώμη για την ενόχληση και με συγχωρείτε κιόλας για την αναστάτωση, αλλά μήπως θα μπορούσα, αν δε σας φέρνω σε δύσκολη θέση δηλαδή και δεν έχετε αντίθετη άποψη, να προσπαθήσω να περάσω, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, τον Esteban; Θα προσέχω πάρα πάρα πάρα πολύ!”, για να μπορέσουμε να απαντήσουμε “Ούτε όταν παγώσει η κόλαση!”.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Συνειδητοποιημένος ο Vettel απέναντι στις πιθανότητές του να κερδίσει τον τίτλο

Next Article

Αφιέρωμα: Πέντε μέτριοι οδηγοί της F1

Related Posts