Ο Thierry Neuville «χόρεψε» στον πάγο της δεύτερης ειδικής και βρίσκεται στην πρώτη θέση του Rally Μόντε Κάρλο, μπροστά από τους Sebastien Ogier και Ott Tanak.

Για τις δύο βραδινές ειδικές οι Sebastien Ogier, Thierry Neuville και Sebastien Loeb επέλεξε 4 πολύ μαλακά και 2 μαλακά ελαστικά, ο Elfyn Evans 3 πολύ μαλακά, 1 μαλακό και 2 χειμερινό με καρφιά, οι Kalle Rοvanpera, Takamoto Katsuta 4 πολύ μαλακά και 2 χειμερινά με καρφιά, ο Ott Tanak 3 πολύ μαλακά και 3 μαλακά, οι Teemu Suninen, Esapekka Lappi και Gus Greensmith 2 πολύ μαλακά, 2 μαλακά και 2 χειμερινά με καρφιά.

Ο Neuville δεν ήταν χαρούμενος με τις σημειώσεις του και την οδήγηση του στην πρώτη ειδική, στην οποία δεν υπήρχε καθόλου πάγος ή χιόνι, αλλά επιτέθηκε στην επόμενη, που είχε και χιόνι και πάγο, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Ο Sebastien Ogier κέρδισε την πρώτη ειδική, αλλά στην επόμενη έχασε αρκετό χρόνο από τον Neuville, και έπεσε στην δεύτερη θέση, έχοντας τον Ott Tanak σε μικρή απόσταση πίσω του.

Ελάχιστα πιο πίσω βρίσκεται ο Elfyn Evans, που σημείωσε τον τρίτο χρόνο στην πρώτη ειδική. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Sebastien Loeb, με τους Φινλανδούς, Esapekka Lappi και Kalle Rovanpera να τον ακολουθούν.

Την εννιάδα συμπληρώνουν οι Takamoto Katsuta και Gus Greensmith.

Τα αυτοκίνητα της M-Sport αντιμετώπισαν πρόβλημα με την θερμοκρασία του νερού στην πρώτη ειδική εξαιτίας των φύλλων που βρισκόντουσαν στον δρόμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Teemu Suninen να εγκαταλείψει στην δεύτερη ειδική, με πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αναλυτικά η κατάταξη:

ΘέσηΠλήρωμαΧρόνος/Διαφορά από τον προηγούμενο
1T.Neuville/N.Gilsoul26:23.5
2S.Ogier/J.Ingrassia+19.1
3O.Tänak/M.Järveoja+6.0
4E.Evans/S.Martin+0.3
5S.Loeb/D.Elena +25.6
6E.Lappi /J.Ferm+16.8
7K.Rovanperä/J.Halttunen+10.7
8T.Katsuta/D.Barritt +1:08.6
9G.Greensmith/E.Edmondson+17.6

Δείτε το πρόγραμμα του Rally Μόντε Κάρλο εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X