Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή της Renault

Σύμφωνα με το Autosport, η Renault θα εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Lotus για £65 εκ. – με τους Γάλλους να κατέχουν το 65%, με το 35% να σπάει σε 20% για τον Gerard Lopez μέσω της Genii και 15% για τον Alain Prost.

Στο εργοστάσιο της ομάδας στο Enstone όλοι ελπίζουν η συμφωνία να κλείσει σύντομα.

Ο υπεύθυνος αγωνιστικών δραστηριοτήτων, Alan Permane, δήλωσε σε αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων: «Θα υποδεχόμασταν με ανοιχτές αγκάλες την Renault. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Mercedes, αλλά το να είμαστε και πάλι εργοστασιακή ομάδα θα ήταν απίθανο.»

Αυτή η συμφωνία θα αλλάξει και τα δεδομένα όσον αφορά τους τωρινούς οδηγούς της ομάδας.

Η Renault είναι πιθανό να μην κρατήσει και τους δύο οδηγούς. Ο Grosejan θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα, ειδικά μετά το βάθρο στο Βέλγιο.

Ωστόσο ο οδηγός από τη Βενεζουέλα είναι μία διαφορετική ιστορία.

Μάλιστα, η Renault είχε προσεγγίσει και την Force India, αλλά επέλεξε τελικά την Lotus καθώς το εργοστάσιο στο Enstone τους είναι γνωστό, ενώ έχει και δική του αεροδυναμική σύραγγα.

Total
0
Shares
Previous Article

Τομπάζης - Η Ferrari θα έπρεπε να έχει κρατήσει τον Alonso και εμένα

Next Article

Video|Μία βόλτα με τον Ricciardo.....με 360 χλμ/ωρα!

Related Posts