Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε στη Renault ο Daniel Ricciardo, ενόψει του κρίσιμου δεύτερου μισού της φετινής σεζόν.

Ο Αυστραλός βρίσκεται 11ος στη βαθμολογία, με τη Renault να είναι 6η στους κατασκευαστές, πίσω από τη McLaren και την Toro Rosso.

Αν κι ο ίδιος πιστεύει πως τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει τόσο άσχημα ως τώρα, τονίζει ιδιαίτερα τη σημασία που θα έχει για την απόδοσή της ομάδας και τη νέα χρονιά το δεύτερο μισό του 2019, στο οποίο περιμένει και κάποια ουσιαστική αναβάθμιση στην R.S.19.

«Αν δω ξανά τι κάναμε στις κατατακτήριες στον Καναδά, θα πω πως ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας στους πρώτους αγώνες,» δήλωσε.

«Αλλά μετά υπήρξαν και άλλοι αγώνες, όπως στην Αυστρία, όπου ήμασταν κατώτεροι των προσδοκιών. Οπότε, έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα.

«Τώρα, όμως, στα μισά της σεζόν, πιστεύω ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να τα πάμε καλύτερα. Αν θέλουμε να παλεύουμε για βάθρα το 2020, πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

«Ως τώρα, είμαι κάπως ενδιάμεσα στο τι περίμενα και το τι συμβαίνει. Αλλά θα περίμενα τώρα για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να είμαστε πιο συχνά στην πρώτη 6άδα.»

Και συνέχισε:

«Θα περίμενα κάποιες αναβαθμίσεις. Φέραμε μερικές στη Γαλλία, δεν ήταν κάτι τρομερό, οπότε πιστεύω πως το επόμενο πακέτο που θα έρθει θα είναι κάτι πιο σημαντικό.

«Δεν είμαι πεσμένος ή κάτι τέτοιο γιατί ήλπιζα ότι θα τα πάμε καλύτερα. Αλλά ήξερα ότι θέλαμε να είμαστε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, και ότι αυτό θα πάρει χρόνο. Αν μείνουμε, όμως, εδώ που είμαστε ως το τέλος της χρονιάς, θα είμαστε πιο κάτω από αυτό που περιμέναμε.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X