Το σήριαλ με τη Rich Energy και τη συνεργασία της με τη Haas συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα, με την εταιρεία να ανακοινώνει μέσω Twitter πως ο William Storey πούλησε τις μετοχές του.

Δεν έχει τελειωμό το χάος που ακούει στο όνομα ‘Rich Energy’, ή από σήμερα ‘Lighting Volt’.

Με τιτίβισμα στον λογαριασμό της εταιρείας, ο William Storey (υποθέτουμε, αφού του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του στον γ’ ενικό) έκανε γνωστό πως πούλησε τις μετοχές του σε πρόσωπο έξω από την εταιρεία, και συνόδευσε αυτό το tweet με μία φωτογραφία όπου φαίνεται να είναι σε πολύ φιλικό επίπεδο με τον πάλαι ποτέ επικεφαλής της F1, Bernie Ecclestone – με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το σχετικό tweet:

 

 

Λίγο μετά, ο δημοσιογράφος Thomas Maher ανήρτησε στο Twitter ορισμένα έγγραφα που αναφέρουν πως η βρετανική εταιρεία πήρε έγκριση για να μετονομαστεί από Rich Energy σε Lightning Volt – κι ενώ ακόμα δεν έχει καταβάλει στη Whyte Bikes, της οποίας το λογότυπο έκλεψε, τις 15 χιλιάδες λίρες που όρισε το δικαστήριο προ μερικών εβδομάδων.

Τα έγγραφα από την μετονομασία:

 

Μπορεί η Rich Energy-Lightning Volt να μην είναι η πρώτη κακή χορηγός στη Formula 1, αλλά είναι η πρώτη που τσακώνεται με τον εαυτό της, μιλά για πραξικόπημα, διακόπτει μονομερώς τη συνεργασία της και αλλάζει χέρια μέσα σε 5 μέρες.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X