Ο εννιά φορές πρωταθλητής Valentino Rossi δήλωσε πως η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη χρονιά, μετά την βελτίωση που έχει επέλθει στα ηλεκτρονικά.

Για τον Ιταλό αναβάτη, όλα δείχνουν πως έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα φέτος, μετά από μία διετία γεμάτη θέματα με την M1.

Οι μηχανικοί της Yamaha δούλεψαν σκληρά στο κομμάτι της ECU, προκειμένου να πετύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα και να μπορέσει η ομάδα τους να ανταγωνιστεί τη Honda και τη Ducati.

Ο Rossi ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο κομμάτι των ηλεκτρονικών για να βελτιώσουμε την επιτάχυνση γιατί έχουμε πάντα προβλήματα στην έξοδο από τη στροφή, βρήκαμε επίσης καλύτερη ισορροπία σε σχέση με πέρυσι.

«Η μοτοσικλέτα λειτουργεί καλύτερα.»

Και συνέχισε:

«Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο φρενάρισμα από τον κινητήρα, στην επιτάχυνση, στην ομαλότητα του κινητήρα. Φαίνεται ότι χρειαζόμαστε χρόνο, επειδή έχουμε κάποιες περιοχές που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά μοιάζει να ξεκινάμε με τον καλό τρόπο, ακολουθούμε το σωστό τρόπο.

«Αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε μια καλή ομάδα στο κουτί. Η πρόκληση είναι δύσκολη, αλλά βελτιωνόμαστε.»

«Το 2017 ήταν μια καταστροφή και το 2018 ήταν λίγο καλύτερο, αλλά υπέφερα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου» ομολόγησε ο ίδιος μιλώντας για την πίστα του Χερέζ.

«Αγαπώ την πίστα, αλλά φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολο για εμάς.

«Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε αν μπορούμε να είμαστε ισχυροί και εκεί. Η νέα άσφαλτος επίσης μπορεί να είναι καλύτερη [για εμάς].»

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles