Πρωταρχικό μέλημα οι καλοί αγώνες για τον Rossi

Ο Valentino Rossi ελπίζει να συνεχίσει το ψαλίδισμα της βαθμολογικής διαφοράς που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Marc Marquez, αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αραγονία.

Ο Rossi έχει καταφέρει να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά στους 43 βαθμούς, έχοντας τερματίσει μπροστά απ' τον εργοστασιακό αναβάτη της Honda στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Ο Ιταλός όμως τώρα επικεντρώνεται μόνο στο να εκπληρώνει τη δυναμική του σε κάθε αγώνα, αφού ο Marquez παραμένει σταθερά και ελεγχόμενα στην κορυφή.

«Παρόλο που ήθελα να κερδίσω στο Misano, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός αγώνας. Σε όλους τους επόμενους αγώνες θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να παρούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως κάναμε στο Misano,» είπε ο αναβάτης της Movistar Yamaha.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κάνω καλούς αγώνες. Στην Αραγωνία θα πρέπει να δουλέψουμε καλά απ' την πρώτη μέρα, όπως  το κάναμε όλη την υπόλοιπη χρονιά. Η πίστα έχει γρήγορες στροφές και δυνατά φρένα, έτσι θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα, με ένα τέλειο set-up. Μου αρέσει πολύ η πίστα και, ακόμη και αν δεν είναι μία εκ των αγαπημένων μου, θα πρσοσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.»

Ο Rossi τερμάτισε 3ος στην Ισπανική πίστα το 2013 όπως και πέρσι, με το GP της Aραγωνίας να  έχει περισσότερη σημασία για τους αναβάτες της Yamaha, μιας και ο κύριος χορηγός της επίσημης ομάδας της είναι ταυτόχρονα χορηγός και του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Αναβαθμίσεις στην Sepang για την Honda

Next Article

GP Αραγονίας - Race Preview - Τρίτη επίσκεψη στην Ισπανία

Related Posts