Σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να παραμείνει στην F1 βρίσκεται ο Hamilton

O Lewis Hamilton βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να παραμείνει στην Formula 1 καθώς του λείπουν πολλά πράγματα από την καθημερινή του ζωή.

Το συμβόλαιο του Βρετανού λήγει στο τέλος τις επόμενης σεζόν, με τις φήμες να θέλουν τις συζητήσεις για ανανέωση δύο χρόνων να ξεκινούν με την Mercedes τις επόμενες βδομάδες. Οι φήμες θέλουν τον Hamilton να είναι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι όπως ο καιρός. Προσπαθείς να βρεις την ισορροπία,» δήλωσε ο Hamilton σε συνέντευξη του για τον τρόπο που σκέφτεται για το μέλλον του.

«Έχω ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα και θέλω να συνεχίσω. Αλλά, είμαι σε αυτό το σημείο που υπάρχει αυτή η ερώτηση.

Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει να κάνει πιο πολλά πράγματα στην καθημερινή του ζωή, αλλά ξέρει ταυτόχρονα ότι όταν σταματήσει από την Formula 1 θα του λείψει.

«Δεν μπορείς να επιστρέψεις στην F1. Ότι και να γίνει, θα σου λείψει. Αν είναι του χρόνου, αν είναι σε πέντε χρόνια από τώρα, θα σου λείψει μόλις σταματήσεις.

«Λένε ότι μένεις όσο πιο πολύ μπορείς – δεν είμαι απολύτως σίγουρος για αυτό, αλλά υπάρχει πολύ ζωή πέρα από αυτό. Υπάρχουν πράγματα που μου έχουν λείψει στην ζωή μου.

«Μιλούσα με τον καλύτερό μου φίλο για τα πράγματα που ζηλεύω ή ανυπομονώ να κάνω, όπως το να μένω σε ένα μέρος, να έχω μία ρουτίνα, να κάνω gaming nights με τους φίλους μου, η οικογένεια μου.

«Κάθε χρόνο που μένω στην F1, καθυστερώ αυτά τα πράγματα. Αλλά από τα 40 και μετά υπάρχει πολύ χρόνος για αυτά.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles