Σε δύο ακόμα αγώνες με την M-Sport ο Hayden Paddon

Ο Hayden Paddon θα οδηγήσει για λογαριασμό της M-Sport δύο φορές μέχρι το τέλος της σεζόν, στην Μ. Βρετανία και στην Αυστραλία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Νεοζηλανδός οδηγός θα βρεθεί στο τιμόνι του Ford Fiesta R5 MKII στο Rally Μ.Βρετανίας, ενώ για το Rally Αυστραλίας θα έχει στην διάθεσή του ένα Ford Fiesta WRC.

Ο Paddon ήταν να αγωνιστεί με την M-Sport στο Rally Φινλανδίας, σε μία συμφωνία που κατάφερε να κλείσει την τελευταία στιγμή, αλλά μία έξοδος στις δοκιμές την Δευτέρα πριν την έναρξη του αγώνα τον έθεσε εκτός.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Rich Millener, δήλωσε:

«Μετά από ότι έγινε στην προετοιμασία για την Φινλανδία, ήταν ξεκάθαρο ότι αρκετοί θεατές ήθελαν να δουν όσο τίποτα τον Hayden πίσω από το τιμόνι. Μιλήσαμε μαζί του και του είπαμε τι χρειάζεται για να αγωνιστεί μαζί μας ξανά, και σε περίπου τρεις βδομάδες ήταν έτοιμος.

«Τα χρήματα που βρήκε ήταν αρκετά για να τον έχουμε στην ομάδα για δύο αγώνες – έναν με το Fiesta R5 στην Μ.Βρετανία και έναν με το Fiesta WRC στην Αυστραλία.»

Από την μεριά του ο Paddon τόνισε:

«Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που θα οδηγήσουμε ξανά. Μετά την απογοήτευση της Φινλανδίας δεν θα αφήναμε αυτό να είναι το τέλος και μαζί με την M-Sport, δουλέψαμε σκληρά για να βρούμε μερικές λύσεις. Ειλικρινά δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά όσους συνεχίζουν να μας στηρίζουν, και επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Hyundai Νέας Ζηλανδίας που μου επέτρεψε να πάρω αυτή την ευκαιρία.»

Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο Pontus Tidemand θα κάνει ακόμα μία εμφάνιση με το Fiesta WRC, αυτή την φορά στο Rally Μ.Βρετανίας.

ο Σουηδός είχε αγωνιστεί με την Βρετανική ομάδα στο Rally Μόντε Κάρλο αλλά και στο Rally Σουηδίας και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλους αγώνες. Πριν μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι θα αγωνιστεί ξανά στην μεγάλη κατηγορία στο ερχόμενο Rally Τουρκίας, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι θα οδηγήσει το τρίτο Fiesta WRC και στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles