Σε έναν καλό αγώνα προσβλέπει ο Rossi

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε πως δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, καθώς κατετάγη μόλις 7ος στις σημερινές κατατακτήριες ενόψει του αγώνα στο GP Γαλλίας.

Ο Rossi εκκινούσε από την πρώτη σειρά και στα τέσσερα πρώτα GP φέτος, ενώ κέρδισε από την pole position τον περασμένο αγώνα στη Jerez. Σήμερα, όμως, ήταν οχτώ δέκατα πίσω από τον πρώτο Jorge Lorenzo.

«Δυστυχώς, έκανα πολλά λάθη, γιατί είχαμε διαφορετική στρατηγική που δε δούλεψε και κόλλησα πίσω από άλλες μοτοσυκλέτας, χάνοντας χρόνο,» εξήγησε ο Ιταλός.

«Είναι κρίμα, καθώς βελτιωθήκαμε από χθες και είμαστε ανταγωνιστικοί σε ρυθμό αγώνα, αλλά πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά.

«Φαίνεται πως, αν θέλουμε να τα πάμε καλά στον αγώνα, πρέπει να βελτιωθούμε κάπως, γιατί δεν είμαι αρκετά δυνατός σε ορισμένα σημεία.

«Αν μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το άλμα, θα έχουμε κι έναν καλό αγώνα, αλλά είναι δύσκολο αυτό όταν εκκινείς από την τρίτη σειρά.»

Από τη μεριά του, ο Lorenzo φάνηκε έκπληκτος από το ρεκόρ γύρου που έκανε στις κατατακτήριες, γράφοντας 1:31.975.

«Δεν περίμενα να κάνω έναν τόσο απίστευτο χρόνο, αλλά κάποιες φορές οι χρόνοι σε εκπλήσσουν και είμαι πολύ χαρούμενος με το ρεκόρ και την pole position, και ειδικά με τη δουλειά που κάναμε με όλη την ομάδα στην μοτοσυκλέτα,» ήταν τα λόγια του Ισπανού μετά τις κατατακτήριες.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Την εμπιστοσύνη στην ομάδα του ζητά ο Hamilton από τους οπαδούς του

Next Article

Suppo - Ο Pedrosa θέλει να μείνει στην Honda

Related Posts