Σε μερικούς αγώνες με 4 αυτοκίνητα η Hyundai το 2018

Την αδυναμία της Hyundai να τρέξει με 4 αυτοκίνητα σε όλα τα rally το 2018 παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της ομάδας, Michel Nandan.

Ο Βέλγος, μιλώντας πρόσφατα μετά το Rally Μ. Βρετανίας (εκεί όπου αγωνίστηκαν και οι τέσσερις οδηγοί των Κορεατών), αποκάλυψε πως για το 2018, το πλάνο θέλει μόνο τους Neuville και Mikkelsen να αγωνίζονται σε όλα τα rally, καθώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσουν όλο το πρωτάθλημα με σταθερά τέσσερα πληρώματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Nandan δήλωσε:

«Ναι, ο Thierry και ο Andreas έχουν συμβόλαιο που αναφέρει ότι θα τρέξουν σε όλα τα rally, αλλά όλοι έχουν αυτό το συμβόλαιο. 

«Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε και τα τέσσερα αυτοκίνητα του χρόνου λόγω του budget, αλλά ίσως να τα έχουμε σε μερικούς αγώνες. Επομένως, είναι δεδομένο πως με τέσσερις οδηγούς, οι δύο θα πρέπει να μοιράζονται ένα αυτοκίνητο.

«Αυτό που έχουμε σκεφτεί είναι να συμμετέχουν σε όλα τα rally ο Thierry με τον Andreas, αλλά θα πρέπει να το δούμε – όλα μπορούν να αλλάξουν.»

Πηγή: Motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.