Σε 8 rally με την M-Sport o Teemu Suninen

Το τρίτο Fiesta RS WRC θα οδηγήσει σε οχτώ rally φέτος ο Teemu Suninen, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την M-Sport.

Με τους Sebastien Ogier και Elfyn Evans να είναι οι μόνιμοι οδηγοί της M-Sport για το 2018, το ερώτημα ήταν ποιος θα κάλυπτε την τρίτη κενή θέση.

Μπορεί ο Bryan Bouffier ανακοινώθηκε για το Rally Μόντε Κάρλο κι αυτό της Κορσικής, όμως και πάλι η βρετανική ομάδα έψαχνε οδηγό για τους εναπομείναντες αγώνες.

Τελικά, ο κύβος ερρίφθη και ο Teemu Suninen θα πάρει το χρίσμα του τρίτου οδηγού για τα Rally Σουηδίας, Μεξικού, Πορτογαλίας, Σαρδηνίας, Φινλανδίας, Τουρκίας, Μ. Βρετανίας κι Ισπανίας.

Επιπλέον, ο Φινλανδός θα αγωνιστεί με το Fiesta R5 σε Μόντε Κάρλο και Γερμανία.

Από τη μεριά του, ο Suninen δήλωσε:

«Αυτή θα είναι μία καλή σεζόν για μας κι είμαι πολύ χαρούμενος για το πρόγραμμα που θα έχω το 2018. Το highlight φυσικά θα είναι τα οχτώ rally με το Ford Fiesta WRC ως μέλος της ομάδας της M-Sport Ford World Rally Team, όπου πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή ευκαιρία να δείξουμε τη δυναμική μας. 

«Σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε σε αυτά τα rally με καθαρό κι ήρεμο μυαλό. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη ή ανησυχία για τη θέση μας στη βαθμολογία των οδηγών. Θα δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. 

«Πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα πάρουμε το μέγιστο από αυτήν την ευκαιρία, κι αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε. Ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι ενός κορυφαίου WRCar και στοχεύω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.