Η αναπληρώτρια αγωνιστική διευθύντρια της Williams, Claire Williams, έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν την ομάδα να συνεργάζεται με τη Renault, τονίζοντας πως βρίσκεται κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας της με τη Mercedes.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετές φήμες που ήθελαν την ομάδα του Grove να αλλάζει προμηθευτή κινητήρων, επιλέγοντας να γυρίσει στη Renault, με την οποία συνεργάστηκε τελευταία φορά τη διετία 2012-2013.

Αιτία αυτής της φημολογούμενης αλλαγής ήταν η άρνηση της Williams να προμηθευτεί και το κιβώτιο ταχυτήτων της από τη Mercedes.

Ωστόσο, σε δηλώσεις της στο motorsport.com, η Claire Williams ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να διακοπεί η συνεργασία της ομάδας της με τον γερμανικό κολοσσό:

«Είδα τις φήμες. Δεν μιλάμε με τη Renault. Μιλάμε με τη Merceds, όπως θα περίμενε κανείς, και είμαστε σε καλό δρόμο.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να έχουμε μία ανανέωση της συνεργασίας μας μαζί τους ενόψει 2021. Είναι εξαιρετικοί συνεργάτες.

«Έχουν υπάρξει πολύ υποστηρικτικοί και όλοι γνωρίζουν πως ο Toto [Wolff] ξεκίνησε την καριέρα του στην F1 από τη Williams, και για αυτό έχουμε καλές σχέσεις μαζί του. Θα ήθελα αυτό να συνεχιστεί ως έχει.

«Έχουμε γράψει ιστορία με τη Renault, αλλά το μέλλον μας είναι με τη Mercedes.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles