Ο Hayden Paddon δουλεύει σκληρά έτσι ώστε να βρει το απαιτούμενο budget για να επιστρέψει σε κάποιον αγώνα του WRC φέτος.

Ο Νεοζηλανδός κατάφερε να κλείσει συμφωνία με την M-Sport για το Rally Φινλανδίας, αλλά στις δοκιμές πριν τον αγώνα είχε μία μεγάλη έξοδο με αποτέλεσμα να καταστραφεί το Fiesta WRC, που ήταν να αγωνιστεί. Αυτό τον έθεσε εκτός αγώνα.

Αμέσως επέστρεψε στην πατρίδα του και ξεκίνησε νέες συζητήσεις, έτσι ώστε να βρει στήριξη και να καταφέρει να κάνει κάποιον αγώνα φέτος.

«Ακόμα και αφού ξέραμε ότι δεν θα κάνουμε τον αγώνα, είπαμε με τον John [Kennard] να κάνουμε τις αναγνωρίσεις, αλλά μετά ήρθε μία ευκαιρία να μιλήσουμε με ορισμένους ανθρώπους στην Νέα Ζηλανδία, οπότε πήραμε το αεροπλάνο και φύγαμε,» δήλωσε ο Paddon.

«Νομίζω ότι δεν μπορώ να ξαναβρώ την ίδια στήριξη όπως στην Φινλανδία, αλλά δουλεύω αδιάκοπα για να τα καταφέρω. Θέλω απλά την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω.

«Αν και έχω δουλέψει με αυτούς τους ανθρώπους για λίγο διάστημα, ήταν εύκολο να διακρίνω την φιλοδοξία και την ικανότητα της ομάδας. Και το Fiesta είχε ωραία αίσθηση από το πρώτο χιλιόμετρο.

«Θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ εκεί. Πλησίασα αρκετά στην Φινλανδία, και με πόνεσε που τελείωσε έτσι. Δεν θα είναι αυτό το τέλος μου στο WRC.

«Έχω ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μου και, όπως είπα στην Φινλανδία, δεν έχω οδηγήσει καλύτερα ή δεν ήμουν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι είμαι τώρα.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X