Σε συζητήσεις με την F1 το Hockenheim

HOCKENHEIM, GERMANY – JULY 21: Pierre Gasly of France and Scuderia Toro Rosso driving the (10) Scuderia Toro Rosso STR13 Honda on track during qualifying for the Formula One Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 21, 2018 in Hockenheim, Germany. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1WBK7WPQN1W11 // Usage for editorial use only //

Οι ιθύνοντες της πίστας του Hockenheim παραδέχονται ότι βρίσκονται σε αρχικές συζητήσεις με τη Formula 1 για τη διεξαγωγή ενός αγώνα εκεί, ώστε να καλυφθούν κενά στο ανανεωμένο πρόγραμμα.

Με τη Formula 1 να έχει θέσει ως στόχο της έναρξη της σεζόν τον Ιούλιο, στην Αυστρία, και με δεδομένο ότι πρέπει να έχει 15 Grand Prix για να τηρήσει τις τηλεοπτικές συμφωνίες που έχει συνάψει, τόσο η Imola όσο και το Hockenheim έχουν προσφερθεί να καλύψουν τυχόν κενά στο καλεντάρι.

Κι αυτό, γιατί είναι δεδομένο ότι η Αυστραλία και το Μονακό δεν θα έχουν θέσει σε αυτό, κάτι που ίσως αναγκάσει το σπορ να κάνει διπλούς αγώνες σε ορισμένες πίστες.

Ο Jorn Teske, CEO της πίστας του Hockenheim, δήλωσε στο motorsport.com:

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Μιλάμε με τους συναδέλφους μας στη Formula 1 έτσι κι αλλιώς. Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, είναι φυσιολογικό να ρωτάς πως βλέπει τα πράγματα η άλλη πλευρά.

«Συζητάμε για αυτό το θέμα. Μιλάμε και για τις αβεβαιότητες που προκύπτουν σχετικά με το πρόγραμμα.»

Και συνέχισε:

«Συζητήσαμε για το αν θα ήταν εφικτό [να γίνει αγώνας], πώς θα μπορούσε να διεξαχθεί. Ανταλλάξαμε ιδέες.

«Αλλα δε μιλήσαμε για ημερομηνίες, για συμβόλαια, κάτι που είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Δε φτάσαμε ως εκεί.» 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

F1: Νέα επέκταση του υποχρεωτικού shutdown των εργοστασίων

Next Article

Σαν σήμερα... στις 29 Απριλίου

Related Posts