Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren Andreas Seidl θεωρεί πως η απόδοση της ομάδας του στο Hungaroring μαρτυρά την πρόοδο που έχει κάνει στον αεροδυναμικό τομέα.

Πηγαίνοντας στην Ουγγαρία, η βρετανική ομάδα δεν ήταν βέβαιη για τη δυναμική της, αφού δεν έμοιαζε να βολεύεται στις πίστες που έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε κάθετη δύναμη.

Παρόλα αυτά, ο διπλός τερματισμός (5ος ο Sainz, 9ος ο Norris) απέδειξε το αντίθετο, με τον Seidl να τονίζει ότι μετά το θερινό break, θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση:

«Σε μία πίστα που πιστεύαμε ότι θα δυσκολευόμασταν λόγω των χαμηλών ταχυτήτων, είδαμε ότι μπορούμε να βρούμε λύση σε κάποια από αυτά τα προβλήματα με αναβαθμίσεις και έχοντας κατανοήσει το μονοθέσιο καλύτερα, κι αυτό είναι εξαιρετικό.

«Ήμασταν ξεκάθαρα η τέταρτη καλύτερη ομάδα εδώ και προφανώς αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς πριν το θερινό διάλειμμα. Αυτό είναι καλό και για το δεύτερο μισό της χρονιάς, καθώς έρχονται πίστες που έχουν κομμάτια με αργές στρφοές, όπως στη Σιγκαπούρη. 

«Θα φέρουμε και νέα μέρη μετά το καλοκαίρι, κάποιες αναβαθμίσεις. Οπότε, αξίζουν συγχαρητήρια στο αεροδυναμικό επιτελείο που φέρνει αυτές τις αλλαγές. Φαίνεται πως έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε την 4η θέση στους κατασκευαστές.»

Πηγή: racefans.net

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles
X