Συγκρατημένα αισιόδοξος μετά την πρώτη μέρα δοκιμών ο Marquez

Παρά την επικράτηση του πρωταθλητή Marc Marquez, μετά την ανάρρωσή του από την επέμβασή, στις δοκιμές της Sepang στη Μαλαισία, δήλωσε πως δεν μπορεί ακόμα να κρατήσει το ρυθμό του για περισσότερους από λίγους γύρους.

Το χειρουργείο το οποίο είχε να κάνει με τον αριστερό του ώμο, μπορεί να μην κατέστη δυνατό να του χαλάσει την πορεία του στην προηγούμενη σεζόν, όμως φαίνεται πως δεν τον άφησε να έχει το αποτέλεσμα που θα ήθελε στην πρώτη δοκιμή του 2019.

Ο Ισπανός συμπλήρωσε 29 γύρους στη Sepang και παρόλα αυτά βρέθηκε και πάλι στην πρωτιά, καθώς ήταν κατά περισσότερο από ένα τέταρτο του δευτερολέπτου γρηγορότερος από τον αμέσως επόμενο, Alex Rins.

Ο ίδιος εξήγησε πως αισθάνθηκε καλά για ένα ή δύο συνεχόμενους γύρους, αν και τόνισε πως θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να καλυφθεί ένας ολόκληρος αγώνας:

«Το να είσαι σε ένα ή δύο γύρους γρήγορος δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά το να καταφέρεις ένα ολόκληρο αγώνα, μπορεί να είναι αδύνατο.»

Και συνέχισε:

«Παλεύω περισσότερο στην αλλαγή πορείας από αριστερά προς τα δεξιά, ειδικά από τη στροφή πέντε προς την έξι, και τη στροφή δώδεκα προς τη δεκατρία, είναι εκεί που αγωνίζομαι περισσότερο και στη συνέχεια τα σημεία φρένων των Τ9 και Τ12.

«Ευτυχώς είναι μόνο οι αριστερές γωνίες, στις δεξιές, αισθάνομαι εντελώς το ίδιο, όπως είναι φυσιολογικό.

«Αλλά από την άλλη πλευρά, περιμένω να είμαι καλύτερος από αυτό που είμαι, οδηγάω, αλλά εξακολουθώ να έχω πολύ δουλειά να κάνω, πολύ δουλειά γιατί δεν έχω ακόμα τη δύναμη.

«Σταματάμε νωρίς σήμερα, αλλά ούτως ή άλλως παραμένουν δύο ακόμα μέρες και αύριο θα δούμε αν θα σηκωθώ καλύτερα ή χειρότερα, αλλά βασικά το συναίσθημα είναι η χαρά του να επιστρέψω ξανά στη μηχανή μου.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Δοκιμές Sepang - 1η Μέρα: Πρώτος ο Marquez παρά τον τραυματισμό

Next Article

Δοκιμές Sepang - 2η Μέρα: Μίλησε στο τέλος ο Vinales

Related Posts