Συμφωνία με τον Stroll διασφαλίζει το μέλλον της Force India – TotalRacing.gr

Σημερινό δημοσίευμα του racefans.net κάνει λόγο για συμφωνία των διαχειριστών της Force India με επενδυτική ομάδα υπό την ηγεσία του Lawrence Stroll, που θα εξασφαλίσει το μέλλον των Ινδών.

H FPR, που διαχειρίζεται πλέον της Force India, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 7/8, ότι και οι 405 εργαζόμενοι της ομάδας θα κρατήσουν τις θέσεις τους, αφού θα βγει από το καθεστώς διαχείρισης εντός των επόμενων τριών εβδομάδων.

Κι αυτό, διότι οι διαχειριστές ήρθαν σε συμφωνία με ένα group επενδυτών, του οποίου ηγείται ο Lawrence Stroll, πατέρας του οδηγού της Williams, Lance Stroll.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Otmar Szafnauer, δήλωσε σχετικά:

«Αυτή η εξέλιξη εξασφαλίζει το μέλλον της Force India στη Formula 1 και θα επιτρέψει στην ομάδα μας να ανταγωνιστεί με όλη της τη δυναμική. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τη στήριξη ενός group επενδυτών που πιστεύουν σε μας ως ομάδα και που βλέπουμε τη δυναμική που έχει ως επιχείρηση η Force India μέσα στην F1, τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον.»

Και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Vijay [Mallya], το Sahara Group και την οικογένεια Mol για όλη τη στήριξή τους και που έτρεξαν την ομάδα μέχρι εκεί που γινόταν.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

Σχόλια

comments

Powered by Facebook Comments

About The Author

mm
Αρχισυντάκτης

Δημοσιογραφία η τρέλα μου, τα motorsport η αγάπη μου. Σπουδάζω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και γράφω στο totalracing.gr τα τελευταία 6 χρόνια.