Συνάντηση με τη FIA για Cosworth κι Aston Martin, με φόντο την είσοδο στην F1

Σημερινό δημοσίευμα του Motorsport.com αναφέρει πως η Cosworth και η Aston Martin έδωσαν το παρόν σε συνάντηση αναφορικά με το μέλλον των μονάδων ισχύος, στο πλαίσιο του ανοίγματος που κάνει η F1 προς νέους κατασκευαστές.

Οι διεργασίες για τη διαμόρφωση των κανονισμών γύρω από τις μονάδες ισχύος από το 2021 και μετά έχει ήδη ξεκινήσει, με τους νέους ιδιοκτήτες του σπορ να επιχειρούν ένα άνοιγμα προς εταιρείες που θα ενδιαφέρονταν να επενδύσουν στην F1.

Τον Μάρτιο είχε γίνει μία πρώτη συνάντηση, στην οποία παρίστατο και εκπρόσωπος του Vοlkswagen Group.

Τη Δευτέρα όμως υπήρξε και δεύτερο meeting, αυτή τη φορά με παρόντες εκπροσώπους της Cosworth, της Aston Martin, της Zytek και της Magneti Marelli.

Στόχος είναι η Formula 1 να παραμείνει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στον τεχνολογικό τομέα, για αυτό και η FIA θα συζητήσει ξανά με κάθε συμβαλλόμενο μέρος, ώστε να ακούσει τις προτάσεις όλων ξεχωριστά και να συντάξει μία αρχική πρόταση για τους κινητήρες την επόμενης γενιάς.

Πλέον, η επόμενη συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα πριν την 21η Σεπτεμβρίου, όταν και θα συνεδριάσει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα και πληροφορίες του GP Αυστρίας

Next Article

Λίγο πριν την έξοδο από το WRC το Rally Πολωνίας

Related Posts
Περισσότερα

Rally Νέας Ζηλανδίας – 3η Μέρα: Ελέγχει τον τίτλο ο Rovanpera, έξοδοι για Evans και Greensmith

Έπειτα από μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση, ο Kalle Rovanpera βρέθηκε στην πρωτιά του Rally Νέας Ζηλανδίας, αφήνοντας τον…