Σκέφτεται να φέρει αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος η Ferrari στον Καναδά

Η Ferrari σκέφτεται να φέρει αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος στο Grand Prix του Καναδά ώστε να ανακάμψει.

Η Ιταλική ομάδα ξεκίνησε με ξεκάθαρο στόχο την νίκη στο Grand Prix της Αυστραλίας, αλλά δεν κατάφερε να την πάρει.

Αφού έχασε και το βάθρο στο Grand Prix του Μονακό, αφού πάλι πλήρωσε την κακή της εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές, η ομάδα κάνει ότι μπορεί για να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση.

Και ενώ μεγάλο μέρος της προσπάθειας εστιάζεται στην διαχείρηση των ελαστικών – με στόχο τις αντιπαραθέσεις για τις πιέσεις των ελαστικών – η ομάδα είναι έτοιμη να πιέσει με μία αναβαθμισμένη μονάδα ισχύος.

Η προηγούμενη αναβάθμιση ήταν στο Grand Prix του Σότσι, όπου η ομάδα χρησιμοποίησε 3 tokens, και τώρα σκέφτεται για το τι θα κάνει στο Μόντρεαλ.

Ο αγωνιστικός διευθυντής Maurizio Arrivabene δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν βελτιώσεις στην μονάδα ισχύος, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν η Ιταλική ομάδα θα ξοδέψει κι άλλα tokens.

«Θα φέρουμε νέα για την αναβάθμιση της μονάδος ισχύος,» δήλωσε ο Arrivabene για το τι έχει σχεδιάσει η ομάδα του για τον επόμενο αγώνα.

«Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ξοδέψουμε ή όχι tokens. Μιλάμε με την FIA για να το αποφασίσουμε αυτό.»

Ο Arrivabene επίσης επιβεβαίωσε ότι η Ferrari στοχεύει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις κατατακτήριες, κάτι στο οποίο πιστεύει ότι φταίνε οι πιέσεις και η θερμοκρασία των ελαστικών.

«Το ίδιο πρόβλημα είχαμε στην Βαρκελώνη και στο Μονακό,» δήλωσε. «Το πρόβλημα παρουσιάζεται το Σάββατο το απόγευμα.»

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε, είναι παράλογο γιατί το μονοθέσιο έχει καλές επειδόσεις στο Q1 και στο Q2 και δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και στο Q3.»

«Υπάρχουν συζητήσεις που αφορούν το παράθυρο λειτουργίας των ελαστικών, αλλά κάνουμε ανάλυση σε βάθος για το τι ακριβώς έγινε.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοινώθηκαν τα ελαστικά που επέλεξαν οι ομάδες για το GP Καναδά

Next Article

Συζητάει τη μεταφορά των μηχανικών του στην Ducati o Lorenzo

Related Posts